Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 231114
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional per la qual es publica la rehabilitació en la condició de funcionari de carrera del cos de professors d’ensenyament secundari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En data 10 de desembre de 2013, es va publicar en el BOE l'Ordre del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ECD/2304/2013, de 22 de novembre, per la qual es declara la pèrdua de la condició de funcionari de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari del senyor Antonio Oliver Enseñat, amb efectes des del 7 de novembre de 2012.

2. En data 9 d'octubre de 2020, té entrada en aquesta Conselleria escrit del senyor Oliver en el qual sol·licita la rehabilitació de la condició de funcionari públic de carrera en el cos de professors d'ensenyament secundari.

3. En data 19 de febrer de 2021, la directora general de Personal Docent emet un informe favorable en relació amb la sol·licitud esmentada.

4. En data 4 de març de 2021, té entrada en aquesta Conselleria l'Informe favorable del subsecretari d'Educació i Formació Professional, emès en data 2 de març de 2021, sobre la sol·licitud de la rehabilitació de la condició de funcionari públic de carrera del senyor Oliver.

5. En data 17 de març de 2021, la directora general de Personal Docent emet una proposta de resolució favorable sobre la sol·licitud de la rehabilitació de la condició de funcionari públic de carrera del senyor Oliver.

6. En data 3 de maig de 2021, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Formació Professional, acorda la rehabilitació del funcionari públic de carrera Antonio Oliver Enseñat i n'ordena la publicació en BOE i en el BOIB.

Fonaments de dret

1. El Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Reial decret 2669/1998, d'11 de desembre, pel qual s'aprova el procediment a seguir en matèria de rehabilitació dels funcionaris públics en l'àmbit de l'Administració general de l'Estat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Fer pública la rehabilitació del senyor Antonio Oliver Enseñat en la condició de funcionari públic de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari, per al coneixement general.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució no es pot interposar cap recurs per tractar-se d'un acte de tràmit que no determina la impossibilitat de continuar el procediment, no decideix directa o indirectament el fons de l'assumpte, ni produeix indefensió o perjudici irreparable a drets o interessos legítims, conforme amb el que estableix l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 14 de maig de 2021 El conseller d'Educació i foramació Professional Martí X. March i Cerdà