Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 230950
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 21 de maig de 2021 para la aprovació de las bases i convocatòria extraordinària d’ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 de l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b) i 20.8a) de la Llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/ 568229 ).

Còdig identificador BDNS 568229

Primer. Beneficiaris:

Poden ser persones beneficiàries de les subvencions els autònoms o titulars d'empreses, persones físiques i jurídiques privades, comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat que s'han vist afectats per les mesures de salut pública adoptades per contenir la COVID-19, i que tenguin domicili social al terme municipal de Sant Antoni de Portmany.

Segon. Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és concedir ajudes a persones físiques i jurídiques privades, comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat que s'han vist afectats per les mesures de salut pública adoptades per contenir la COVID-19, que tenguin domicili social a terme municipal de Sant Antoni de Portmany i que hagin patit una reducció en la facturació d'un mínim del 40 % en relació amb el mateix període de facturació de l'any 2019, segons el previst a l'apartat següent.

La finalitat d'aquesta ajuda es donar la possibilitat als negocis del municipi de poder arreglar las necessitats de tresoreria que tinguin en aquest moment.

Tercer. Bases reguladores: Convocatòria

La convocatòria de les subvencions per ajudes adreçades a pal·liar les conseqüències de les restriccions motivades per la crisi sanitària de la COVID-19 de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany. Publicades al tauló d'anuncis de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany (https://santantoni.sedelectronica.es/board)

Quart. Quantia de l'ajuda:

L'import màxim de l'ajuda serà de 4.000 euros.

En cas que les sol·licituds siguin superiors a la quantitat disponible, les quanties de les subvencions es repartiran en proporció al nombre de les mateixes.

Cinquè. Presentació de sol·licituds

Les sol·licituds poden presentar-se a partir de l'endemà a la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB, i fins els 15 dies naturals posteriors.

  

Sant Antoni de Portmany, 4 de juny de 2021

L'alcalde

Marcos Serra Colomar