Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 230774
Correcció d'errada material a les bases del procés selectiu per constituir una borsa de treball de personal auxiliar administratiu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 7 de juny de 2021 s´ha emès decret de Batlia, el tenor literal del qual disposa:

Vistes les Bases de la convocatòria del procés selectiu per constituir una borsa de treball de personal funcionari interí, auxiliar administratiu, pel procediment de selecció mitjançant el sistema d'oposició, de l'Ajuntament de Santanyí, publicades en el Boib Núm. 74, de 5 de juny de 2021.

Vist que se n'ha detectat un error material i, en virtut de l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que preveu que "Les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes".

DISPÒS

PRIMER. Corregir l'error esmentat de la manera següent:

Allà on diu:

3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS       

Les bases es publicaran al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web d'aquesta corporació.

1. Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran al Registre General de l'Ajuntament dins del termini de deu (15) dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al BOIB, i es dirigiran a la Batlia de l'Ajuntament de Santanyí.

Ha de dir:

3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS       

Les bases es publicaran al BOIB, al tauler d'edictes i a la pàgina web d'aquesta corporació.

1. Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran al Registre General de l'Ajuntament dins del termini de quinze (15) dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al BOIB, i es dirigiran a la Batlia de l'Ajuntament de Santanyí.

SEGON. Publicar aquesta resolució al BOIB, a la web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Santanyí.

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

​​​​​​​Santanyí, 8 de juny de 2021

La batlessa Maria de Consolación Pons Monserrat