Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 229203
Aprovació inicial de l’Ordenança reguladora del funcionament de l’oficina d’assistència en matèria de registre i registre electrònic i del servei d’atenció ciutadana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament en Ple, en la seva sessió celebrada el dia 11 de maig de 2021,  va ACORDAR:

PRIMER. Aprovar inicialment el Reglament regulador del funcionament de l'oficina d'assistència en matèria de registre i registre electrònic i del servei d'atenció ciutadana, i que consta en l'expedient de la seva raó.

SEGON. Sotmetre-ho a un període d'informació pública, per termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el tauler d'anuncis de la Corporació, a fi que el veïnatge i les persones legítimament interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, objeccions o observacions.

TERCER.- Si no es presenten reclamacions o suggeriments en el termini esmentat, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'acord exprés del Ple.

QUART.- Una vegada aprovat definitivament, es procedirà a la seva publicació en el BOIB, sense que entri en vigor fins que s'hagi dut a terme l'esmentada publicació.

CINQUÈ.- Remetre el text complet de l'Ordenança a l' Institut Balear de la Dona, als efectes d'elaborar l'informe preceptiu sobre l'impacte de gènere (article 7 g de la Llei 12/2006, de 20 de setembre)».

El text de l'Ordenança es pot consultar al taullell d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament de Sóller: www.ajsoller.net.

 

Sóller, en el dia de la signatura electrònica (1 de juny de 2021)

El batle

Carlos Simarro Vicens