Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 228200
Establiment àrees de gestió de l'organització municipal i delegacions genèriques als regidors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Sr. Batle President d' aquesta Corporació Municipal, entre d'altres ha adoptat el Decret núm. 1959/2021, de data 1 de juny de 2021, que literalment diu així:

«El Sr. Antoni Mir Salvà, Batle President de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Andratx, per acord del Ple de la Corporació Municipal reunit en sessió extraordinària dia 29 de maig de 2021, en ús de les atribucions legalment conferides a aquesta Batlia d'acord als articles 124.5 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, modificada per la Llei 57/2003 de 16 de desembre, i l'article 43 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, el Real Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals i a la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, al respecte; tinc a be en dictar la següent

RESOLUCIÓ:

PRIMER. - Establir les Àrees de Gestió de l'Organització Municipal i atorgar les delegacions genèriques que s'atribueixen en cada cas als Regidors que es designen en cadascuna de les Àrees, i que són les següents:

1r) ÀREA DE BATLIA:

BATLE PRESIDENT DE LA CORPORACIÓ MUNICIPAL SR. ANTONI MIR SALVÀ

Sota la dependència directa del Batle President, s'exerceix la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic i/o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient de les competències pròpies que no hagin estat delegades en altres òrgans i les que no puguin ser objecte de delegació, i en particular, les següents:

  • Autorització i signatura de convenis, en general, o acords amb altres administracions públiques inclòs els que suposin la petició o concessió d'ajudes o subvencions.
  • Designació d'Advocats i Procuradors que representin a l'Ajuntament davant els diferents Tribunals de Justícia.
  • Representació en cap en els diferents viatges dels Membres de la Corporació.
  • Prefectura superior de personal
  • Instrucció d'expedients disciplinaris i acomiadament en relació al personal funcionari i laboral de l'Ajuntament d'Andratx.
  • Recepcions Institucionals.
  • Fer complir les Ordenances i Reglaments Municipals i sancionar les faltes de desobediència a l'autoritat o per infraccions d'ordenances municipals o normes de tràfic, llevat dels casos que aquesta facultat estigui atribuïda a altres òrgans.

ÀREA DE POLICIA I SEGURETAT CIUTADANA:

  • Serveis de Policia i Seguretat Ciutadana.
  • La direcció de seguretat i circulació, incloent la Policia Local, dictant ordres o circulars d'instruccions.
  • Exercir la prefectura directa de la Policia Local.

ÀREA D'URBANISME

  • Gestió de llicències que compren l'atorgament de llicències: D'obres menors, d'obres majors, parcel·lació, segregació o divisió de terrenys i finques, de connexió a les xarxes d'aigua potable i de clavegueram.
  • Adopció de mesura cautelar de suspensió de l'article 187 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'Urbanisme de les Illes Balears.
  • Disciplina Urbanistica.
  • Ordres d'Execució d'obres.
  • Relacions amb l'empresa ANDRATX, OBRES I SANETJAMENT, SLU, contractista del servei de dotació infraestructurals en les urbanitzacions del terme municipal.

Aquestes competències que exerceix el titular de la Batlia Presidència inclouran la potestat d'adopció d'actes administratius que afectin a tercers, així com, la resolució de recursos de reposició contra els actes que s'hagin dictat pel mateix.

2n) -ÀREES DE PATRIMONI HISTÒRIC I CULTURAL, INVENTARI DELS BENS I SERVEIS MUNICIPALS, DE LES OFICINES MUNICIPALS D'ESTADÍSTICA, ARXIUS MUNICIPALS, VIES I OBRES, IL·LUMINACIÓ I CAMINS RURALS.

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA LA PRIMERA TINENT DE BATLIA SRA. KATIA F.L. ROUARCH.

  • Planificació, direcció i control del manteniment de tots els bens immobles i bens mobles propietat de l'Ajuntament, del seu Inventari Municipal.
  • Servei de protecció i manteniment del Patrimoni Històric i Cultural.
  • Inventari de Bens i Drets municipals.
  • Oficina municipal d'Estadística, que compren gestió de padró municipal d'habitants i cens de població.
  • Arxiu General i auxiliars, (urbanisme i altres de nova creació).
  • Serveis de vies i obres públiques que compren la planificació, direcció i control d'infraestructures urbanes, instal·lacions, manteniment de les dependències municipals, així com el manteniment i creació d'altres equipaments municipals.
  • Il·luminació pública amb la corresponent direcció i supervisió de la Brigada Municipal d'Il·luminació.
  • Direcció i supervisió de la Brigada Municipal d'Obres que compren el manteniment i reparació de bens, serveis, infraestructures, creació i manteniment d'equipaments i manteniment de les dependències municipals.
  • Magatzem/s municipal/s de les activitats municipals esmentades anteriorment.
  • Planificació, direcció i control dels camins rurals.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

 

3r) ÀREA D'HISENDA, CONTRACTACIÓ I CADASTRE, I PLANEJAMENT URBANÌSTIC.

REGIDOR DELEGAT DE L'ÀREA, EL SEGON TINENT DE BATLIA SR. JOAN MANERA JAUME.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Hisenda que compren gestió pressupostària i comptable, renda i exaccions municipals.
  • Intervenció, Tresoreria i Recaptació municipals.
  • Contractació, que compren el servei de contractació i compres.
  • Planejament urbanístic, que compren l'execució integral de plans municipals i àrees de rehabilitació integrada.
  • Ordenació del Territori.
  • Gestió Cadastral.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, fins i tot la resolució de recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix, a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Aprovació dels expedients de modificació pressupostària que siguin competència del Batle, es a dir, ampliacions de crèdit, generacions de crèdit per ingressos, transferències de crèdit entre partides del mateix grup de funció o que es refereixin exclusivament a despeses de personal i les incorporacions de crèdit.

8. Adoptar actes de gestió, liquidació, inspecció i recaptació en matèria de gestió tributària dictats en aplicació d'ordenances reguladores de tributs, taxes i preus públics municipals, així com, de qualsevol altre recurs de dret públic que correspongui a aquest Ajuntament, sempre que la competència sigui del Batle, qualsevol que sigui el seu import.

9. Resolució dels recurs i reclamacions interposades contra els actes d'aplicació i efectivitat dels tributs locals i preus públics.

10. Aprovació dels padrons i llistes cobratòries de tots els recursos assenyalats a l'article 2 del Real Decret Legislatiu 2/2004 del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals sempre que aquesta competència no correspongui al Plenari de la Corporació:

  • Aprovació d'aplaçament i fraccionament de deutes.
  • Resolució dels expedients de devolució d'ingressos indeguts.

11. Petició d'informes a les diferents dependències municipals, així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

12. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

13. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

14. El desenvolupament de la gestió econòmica d'acord amb el Pressupost aprovat, disposar de les despeses dintre dels límits de la seva competència, concertar operacions de crèdit, amb exclusió de les contemplades a l'article 158.5 de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, Reguladora de les Hisendes Locals, sempre que aquelles estiguin previstes en el Pressupost i el seu import acumulat dintre de cada exercici econòmic no superi el 10 per 100 dels seus recursos ordinaris, tret les de Tresoreria que li correspondran quan l'import acumulat de les operacions vives en cada moment no superi el 15 per 100 dels ingressos corrents liquidats a l'exercici anterior, ordenar pagaments i rendir comptes; tot això de conformitat amb el que disposa la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

15. Les competències com a òrgan de contractació respecte dels contractes d'obres, de subministrament, de serveis, de gestió de serveis públics, els contractes administratius especials, i els contractes privats quan el seu import no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost ni, en qualsevol cas, la quantia de sis milions d'euros, inclosos els de caràcter plurianual quan la seva duració no superi als quatre anys, sempre que l'import acumulat de totes les seves anualitats no superi ni el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada.

16. L'aprovació dels projectes d'obres i de serveis quan sigui competència per a la seva contractació o concessió i estiguin prevists en el Pressupost.

17. L'adjudicació de concessions sobre els bens de l'Ajuntament i l'adquisició de bens immobles i dret subjectes a la legislació patrimonial quan el seu valor no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost, ni l'import de tres milions d'euros, així com l'alineació del patrimoni, quan el seu valor no superi el percentatge ni la quantia indicats.

18. Resoldre els expedients de devolució de finances i avals prestats per contractistes.

19. Aprovar el traspàs intern de fons, sense límit, entre les entitats financeres.

20. Subscriure escriptures, documents, pòlisses, i contractes relacionats amb l'exercici de les facultats delegades i sempre que la signatura correspongui a la Batlia.

21. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

A més, al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competencial atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

4T) ÀREA D'EDUCACIÓ, PERSONAL I SERVEI D'ATENCIÓ AL CIUTADÀ (SAC) .

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA LA TERCERA TINENT DE BATLIA SRA. MARGARITA ESTEVA JOFRE.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Educació.
  • Servei de Política Lingüística.
  • Centres Escolars, que compren Escoletes, Centres de Ensenyança Primària, Secundària, Centre Universitari, Escola d'Adults i Escola de Música.
  • Oficina Municipal del Servei d'Atenció al Ciutadà i Registre General d'Entrada de Documents.
  • Planificació, direcció i control del personal funcionari i laboral al Servei de l'Ajuntament.
  • Relacions amb l'empresa ISS.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

5È) ÀREA DE SERVEIS SOCIALS, JOVENTUT I PARCS INFANTILS.

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA LA QUART TINENT DE BATLIA SRA. FRANCISCA CASTELL TOMÀS.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Serveis de Benestar Socials.
  • Servei de Política de Reinserció Social que compren programes de toxicologia i drogodependències.
  • Aprovació, disposició i reconeixementde les ajudes de Serveis Socials
  • Servei Polítiques d'Igualtat.
  • Serveis de Joventut, que compren la promoció formativa, així com les instal·lacions destinades a l'oci i activitats juvenils, promoció, gestió i desenvolupament dels programes i serveis dirigits als joves.
  • Casal de Joves.
  • Direcció i supervisió i manteniment del funcionament de parcs infantils.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats pel Sra. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

6È) ÀREA DE CULTURA, MEMÒRIA DEMOCRÀTICA I PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

REGIDORA DELEGADA DE L'ÀREA LA CINQUENA TINENT DE BATLIA SRA. RUTH MATEU VINENT.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Cultura
  • Servei de Política Cultural.
  • Biblioteques i Teatres, així com custodia i manteniment dels locals municipals vinculats a la realització d'activitats culturals.
  • Serveis de participació ciutadana que comprenen les relacions amb les Associacions de Veïns
  • Gent gran.
  • Memòria democràtica.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

7È) ÀREA D'ESPORTS I FESTES.

REGIDOR/A DELEGAT DE L'ÀREA: SR. ABILIO GARCÍA SÁNCHEZ

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Servei d'Esports, que compren les instal·lacions esportives d'ús públic, actes esportives, foment i promoció esportiva, i escoles esportives.
  • Planificació, direcció i control de les diferents festes d'àmbit municipal.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

 

8È) ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, ACTIVITATS, COMERÇ, MERCATS, FIRES I INFORMÀTICA.

REGIDOR DELEGAT DE L'ÀREA SR. ANTONI BORDOY ESCUDERO.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Activitats i accions per a l'impuls en la promoció econòmica i la gestió en el desenvolupament del comerç, ambdós en l'àmbit de tot el terme municipal.
  • Planificació, direcció i control de les diferents fires i mercats.
  • Llicències d'activitats i expedientes sancionadors en matèria d'activitats.
  • Informàtica Municipal que compren serveis tecnològics, infraestructura i projecte de modernització local.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

11. Les relacions amb l'empresa contractista del servei de neteja dels edificis municipals.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

9È) ÀREA DE MEDI AMBIENT, PROTECCIÓ CIVIL I BOMBERS, PROJECTES I MON RURAL.

REGIDOR DELEGAT DE L'ÀREA: SR. LLORENÇ SUAU SIMÓ.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Planificació, direcció i control del Medi Ambient en l'àmbit de tot el terme municipal.
  • Recollida selectiva.

Servei de Protecció Civil i Servei de Bombers.

  • Mon rural: Agricultura, Ramaderia i Forestal.
  • Sanejament.
  • Canera Municipal.
  • Relació amb l'empresa Melchor Mascaró (zones enjardinades i residus).
  • Projectes d'Urbanisme.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

10È) ÀREA DE TURISME, SERVEIS COMUNITARIS, SERVEIS URBANS I SANITAT I TRANSPORTS.

REGIDOR DELEGAT DE L'ÀREA SR. BARTOMEU BOSCH ESTEVA.

Se li atribueix delegació genèrica per a la direcció i impulsió política municipal, previ l'assessorament jurídic o tècnic que en cada cas sigui precís, la formulació de les propostes de resolució de qualsevol tipus d'expedient d'aquests àmbits que hagin de resoldre òrgans col·legiats, respecte a les següents dependències municipals o àmbits competencials:

  • Servei de Turisme que compren la informació i promoció, millora d'infraestructures turístiques i ciutadans estrangers.
  • Serveis Comunitaris: Cementiris, ocupacions de la via pública i Guals a particulars.
  • Serveis de Sanitat, Promoció i Prevenció de la Salut.
  • Relacions amb l'empresa ACCIONA-AGUA (GESBA) concessionària del servei de connexió municipal d'aigua potable, subministrament, clavegueram, tarifes, cànon de depuració etc.
  • Relacions amb l'empresa REDEXIS GAS, empresa encarregada de les obres de canalització i distribució de gas natural.
  • Transports públics i servei de taxis.

Aquesta delegació es fa extensiva a les següents competències:

1. Facultat per a dirigir les àrees corresponents, gestionar inspeccionar e impulsar el servei o serveis que tenen encomanades les respectives funcions, incloent-se la realització de les propostes de resolució que siguin necessàries per a l'execució de l'esmentada delegació.

2. Atorgar autoritzacions respecte a les matèries delegades.

3. Resoldre mitjançant Decret o Resolució les qüestions que afectin a tercers.

4. Conformar les propostes de resolucions dels Coordinadors, Directors d'Àrea o similars i responsables de les Unitats Administratives, així com, les propostes o relacions d'assumptes que serviran per a la formació de l'Ordre del Dia del Plenari, de les seves Comissions i Junta de Govern Local.

5. Signar totes les disposicions que siguin precises per al compliment de les facultats mencionades, així com el vist i plau de les certificacions.

6. Resoldre els recursos administratius, inclòs la resolució dels recursos de reposició contra els actes dictats per ell mateix a les matèries objecte de delegació no atribuïdes a la Junta Local de Govern i quan la competència correspongui a la Batlia.

7. Petició d'informes a les diferents dependències municipals així com a altres Administracions relacionats amb tots els actes respecte dels quals ostenta competència.

8. Remissió de comunicacions i oficis, inclosos els relatius a la publicació d'anuncis als Diaris i Butlletins Oficials, en relació amb els assumptes respecte dels quals ostenta competència.

9. Assistència a reunions i nomenament de representat d'aquesta Corporació Local a les Juntes o Comissions que existeixin a altres organismes públics i Administracions, per a la gestió de projectes o altres assumptes i que guardin relació directa amb les funcions atribuïdes mitjançant la delegació genèrica d'aquesta Àrea.

10. Amb caràcter general exerciran totes les funcions que es refereixen a les Àrees que se'ls hi encomana, incloses les que les delegui la Junta de Govern Local.

L'anterior delegació no produirà detriment, en cap cas, ni afectarà als àmbits competencials concurrents els quals, en base a l'establert a la Legislació vigent, puguin ser delegats per la Sr. Batle President.

Al tractar-se d'una competència genèrica, aquesta durà implícita, dins l'àmbit competent atribuït, l'exercici de la corresponent potestat sancionadora, dins els límits de la delegació competencial i amb respecte a la legislació vigent a la matèria que es delega.

SEGON. - Els nomenaments i delegacions acordades es notificaran personalment als designats, i es publicaran al BOIB, sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent a la signatura d'aquesta Resolució.

TERCER. - Queden sense efecte els Decrets i Resolucions anteriors que s'oposin o contravinguin el contingut del present Decret.

QUART. - Del present Decret se'n donarà compte al Ple de la Corporació a la primera sessió que celebri.»

El que es fa públic per a coneixement en general.

 

Andratx, en el dia de la signatura electrònica (3 de juny de 2021)

El batle

Toni Mir Salva