Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 227110
Acord adoptat pel Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears de 27 de maig de 2021, pel que s'aprova definitivament el plànol de distribució d'amarraments de la instal.lació portuària d’Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, reunit en sessió celebrada el 27 de maig de 2021, va acordar el següent:

1. Aprovar definitivament la “Proposta de distribució d'amarraments de la instal·lació portuària d'Andratx (Mallorca)”, d'acord amb el plànol adjunt com a Annex.

2. Ordenar la publicació del present Acord a la pàgina web de Ports de les Illes Balears, i al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

3. Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, pot interposar-se recurs potestatiu de reposició davant el Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la seva recepció, d'acord amb el que es disposa en els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1d'cotubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques o directament recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, segons el que disposa l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 3 de juny de 2021

El vicepresident executiu

Xavier Ramis Otazua

 

 

 

Documents adjunts