Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 226496
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears per la qual s'anuncia el concurs públic d'autorització administrativa, per a la “ Explotació d'un establiment per a serveis turístics al Faro des Cap D´Artrutx” (E.M. 397.1) i iniciar el tràmit de selecció d'oferta més avantatjosa i atorgament de l'autorització d'ocupació temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears. Número d'expedient: E.M.-397.1

2. Objecte del concurs: És objecte d'aquest concurs l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització d'ocupació temporal de diverses dependències al Faro des Cap d'Artrutx (estades en l'Edifici del Faro, casa del suplent, magatzem, dependències annexes), així com una superfície descoberta adjacent al far per al seu ús com a terrassa, per a l'explotació d'una zona de domini públic portuari, afecte al servei de senyalització marítima, amb destinació a usos hostalers.

La superfície que s'autoritza els usos citats comptabilitza en total 520,30 m², i se subdivideix en els següents espais:

  • EDIFICACIONS: 245,80 m²
  • TERRASSA: 274,5 m²

3. Termini: El temps de durada de l'autorització serà de tres (3) anys, a comptar des de l'atorgament d'aquesta, de conformitat amb el que s'estableix en la Clàusula 6a del Plec de Clàusules que regeix l'explotació de l'autorització.

4. Tramitació: Ordinària, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.7

5. Taxes:

- Taxa d'Ocupació: catorze mil sis-cents noranta-quatre euros amb vuit cèntims (14.694,08€). (Aquesta quantitat no inclou l'I.V. A.).

- Taxa d'activitat de l'autoritzat: sent la base imposable el volum de negoci i el tipus de gravamen que aplicació del 4%.. Aquesta quantitat no inclou l'IVA.

6. Garanties.

- Provisionals: Fiança provisional d'explotació per import de deu mil euros (10.000€).

- Definitives: D'explotació igual a l'import anual corresponent de la totalitat de les taxes d'ocupació i d'activitat, , i una garantia complementària igual a l'import de la millora de totes dues taxes ofertes per l'esmentat titular de la concessió.

7. Obtenció de documentació i informació.

Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma -Moll Vell, 5 (07012). Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48, Pàgina web: www.portsdebalears.com

8. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: Trenta (30) dies hàbils comptats a partir del següent al qual es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (B.O.I.B.). Documentació que integrarà les ofertes: Vegeu Plec de Bases.

Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, en les oficines del Port de Palma, Moll Vell, núm. 5, 07012, Palma.

9. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, 07012. Localitat: Palma. Data: El primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data de terminació del termini de la presentació d'ofertes. En el cas que fos dissabte, diumenge o festiu es traslladarà al dilluns o dia hàbil següent.

Palma, 2 de juny de 2021

El president

Francesc Antich Oliver.

La secretaria i Assumptes Jurídics

Mª Antonia Ginard Moll