Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 194314
Informació pública de la declaració d’interès general per a la reforma d’un agroturisme a la finca Santa Mariana, polígon 9, parcel·la 3 del TM d’Alaior (NUI 3/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Conformement el que disposa l'article 37.2 de la Llei 6/1997, de 8 de juliol, del sòl rústic de les illes Balears, per la present resta sotmès a informació pública per un període de vint dies el següent expedient:

Declaració d'interès general: 3/2021

Terme municipal: Alaior 

Promotor/a: Inversiones Pons Almagro

Assumpte: declaració d'interès general per per a la reforma i d'un agroturisme a la finca Santa Mariana, polígon 9, parcel·la 3 del TM d'Alaior 

• Projecte bàsic i executiu (plànols i anexes) redactat per l'arquitecte Joan J. Gomila, visat núm. 12/00456/21 COAIB en data 25/03/2021    

• Document ambiental del projecte redactat per l'enginyer tècnic agrícola Pedro Sáez Fernández en data novembre 2017

Les persones interessades podran examinar l'expedient durant el termini de vint dies, comptadors des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el BOIB i en la seu electrònica, a les dependències del Consell Insular de Menorca, plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó (Menorca) i durant el mateix termini podran efectuar les al·legacions que considerin pertinents.

 

Maó, en el dia de la sgnatura electrònica (19 de maig del 2021)

El conseller executiu del Departament d'Economia i Territori

Josep Pastrana Huguet