Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 225126
Exp. 592/2016: Aprovació definitiva de la modificació del sistema d’actuació de la UA-04PO de les NN.SS. de planejament de Sant Joan de Labritja

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Que, el 5 de maig de 2016, el ple de l'ajuntament va acordar aprovar inicialment el projecte de modificació del sistema d'actuació de la UA-04PO de les NN.SS. de planejament de Sant Joan de Labritja.

Que, el 30 de setembre de 2016, el ple de l'ajuntament va acordar aprovar definitivament aquest projecte de modificació del sistema d'actuació de la UA-04PO de les N.S. de planejament de Sant Joan de Labritja, que passa el sistema de gestió de compensació a cooperació.

El que fa públic per a general coneixement informant que contra el present acord que posa fi a la via administrativa podrà interposar-se recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'ha adoptat, conforme els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, de l'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú o recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos davant el jutjat de lo Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca, de conformitat amb el que s'estableix en la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós administrativa.

 

Sant Joan de Labritja, 3 de juny de 2021

L'alcalde

Antoni Marí Marí