Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 224321
Anunci d’atorgament de concessió administrativa per ocupar i explotar el local destinat a bar restaurant cantina situat al costat de la llotja de pescadors, a la zona de servei del port de Pollença

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant l'Acord del Consell d'Administració de Ports de les Illes Balears de 16 de desembre de 2020, es va aprovar iniciar l'expedient per atorgar la concessió administrativa per ocupar i explotar el local destinat a bar restaurant cantina, situat al costat de la llotja de pescadors, a la zona de servei del port de Pollença, mitjançant un concurs públic.

El 16 de febrer de 2021 es va publicar l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 23) i la Plataforma de Contractació del Sector Públic.

D'acord amb la Resolució del vicepresident executiu de Ports de les Illes Balears de 2 de juny de 2021, es va atorgar la concessió esmentada, amb les dades que es detallen a continuació:

1. Entitat adjudicadora

Ports de les Illes Balears

2. Objecte del procediment

Ocupació i explotació d'establiment destinat a bar restaurant cantina ubicat al costat de la llotja de pescadors, a la zona de servei del port de Pollença.

3. Termini d'explotació

Quinze anys, sense possibilitat de pròrroga, si bé únicament en el cas que la concessió finalitzi abans del dia 31 d'octubre de l'any natural, es prorrogarà automàticament fins a aquesta data.

4. Cànon

127.201 €/anuals (amb l'IVA exclòs)

5. Superfície de la concessió

721,28 m2

6. Titular de la concessió

SALROC, UTE

La qual cosa es fa pública per a coneixement general.

 

Palma, 3 de juny de 2021

El vicepresident executiu Francisco Javier Ramis Otazua