Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 223130
Decret núm. 2021-0342, data 02-06-2021, que resol crear la seu electrònica de l'Ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber, pel general coneixement el Decret nú. 2021-0342, data 02-06-2021, que resol crear la seu electrònica de l'Ajuntament de Lloseta com l'adreça electrònica disponible per a la ciutadania per mitjà de xarxes de telecomunicacions, següent:

"Expedient nº: 424/2021.- Assumpte: Creació de la seu electrònica

DECRET DE BATLIA

L'article 38 de la Llei 40/2015, d'1Octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic defineix la seu electrònica com aquella adreça electrònica disponible per als ciutadans a través de xarxes de telecomunicacions i la titularitat de les quals correspon a una Administració pública.

L'article 9 del Reial decret 203/2021, de 30 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics afegeix que mitjançant aquesta seu electrònica es realitzaran totes les actuacions i tràmits referits a procediments o a serveis que requereixin la identificació de l'Administració Pública i, en el seu cas, la identificació o signatura electrònica de les persones interessades.

Així mateix, l'article 10.2 del Reial decret 203/2021, de 30 de març, estableix que l'acte o resolució de creació de la seu electrònica ha de publicar-se tant en el Butlletí Oficial de la Província com en el Punt d'Accés General corresponents havent d'incloure el contingut mínim que recull aquest article.

A la vista de l'anterior, a l'efecte de donar compliment a les disposicions legals, i de conformitat amb l'article 10 del Reial decret 203/2021, de 30 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'actuació i funcionament del sector públic per mitjans electrònics i d'acord amb les competències atribuïdes a l'Alcaldia i resollides en els articles 21.1 a), d) i s) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Crear la seu electrònica de l'Ajuntament de Lloseta com l'adreça electrònica disponible per a la ciutadania per mitjà de xarxes de telecomunicacions conformement a les següents característiques:

- L'àmbit d'aplicació de la seu electrònica serà l'Ajuntament de Lloseta.

- L'adreça de referència de la seu electrònica serà: https://ajlloseta.sedelectronica.es i serà accessible tant directament com des del portal d'internet d'aquest Ajuntament l'adreça del qual és: https:// www.ajlloseta.net. Així mateis, serà accessible des del punt d'accés general electrònic: https:// administracion.gob.es

- La titularitat de la seu electrònica correspon a l'Ajuntament, sent responsable de la seva gestió i dels continguts i serveis posats a la disposició dels ciutadans, així com de la integritat, veracitat i actualització de la informació.

- La relació de continguts i serveis existents en la seu electrònica de l'Ajuntament es regularan en la corresponent Ordenança d'Administració Electrònica.

SEGON. Publicar la present Resolució en el Butlletí Oficial de la Província, així com en el directori del Punt d'Accés General Electrònic de l'Ajuntament.- DOCUMENT SIGNAT ELECTRÒNICAMENT.-"

 

Lloseta, document signat electrònicament (3 de juny de 2021)

El batlle José Maria Muñoz Pérez