Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 222929
Nomenament personal eventual

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Batle-President en virtut del Decret núm. 1950/2021, ha disposat el següent:

«En data 31 de maig de 2021, el batle encomana al departament de personal el nomenament de la Sra Marina Cabrera Delgado com a personal eventual d'aquest consistori vista la necessitat de donar continuïtat a les següents tasques:

Potocol i relacions institucionals, municipals i supramunicipals.

Atès que l'Ajuntament d'Andratx va aprovar en sessió extraordinària celebrada el 3 de desembre de 2015, entre altres, el Reglament d'Organització i Funcionament del Ple d'Andratx, publicat en el BOIB núm. 20 de data 11 de febrer de 2016, en el qual es regula en el seu Títol I, Capítol III, Secció IV, el personal eventual a l'Ajuntament d'Andratx.

Atès que als pressuposts, plantilla de personal, i la darrera modificació de la Relació de Llocs de Feina publicats al BOIB núm. 7 de data 16 de gener de 2020, es recullen dos llocs de feina per personal eventual.

I, atesa la necessitat de tenir una responsable de protocol i relacions institucionals per la realització de les tasques abans esmentades, es fa necessari el nomenament com a personal eventual de la Sra. Marina Cabrera Delgado.

Atès l'informe de la Tècnica de Personal de data 31 de maig de l'actual.

En ús a les atribucions que em confereix la vigent legislació,

RESOLC:

PRIMER: Nomenar com a personal eventual a la Sra. Marina Cabrera Delgado amb DNI 4312319K en el lloc del responsable de protocol de la Corporació amb efectes de dia 29 de maig de 2021.

SEGON: Notificar aquesta resolució a la personal interessada, Intervenció Municipal, Tresoreria, departament de personal i publicar-la al Bulletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d'edictes del Consistori. »

El que es fa públic als efectes oportuns.

 

Andratx, 1 de juny de 2021

El batle Toni Mir Salvá