Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 221306
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 25 de maig de 2021 per la qual s'aproven la convocatòria de subvencions i les bases que l'acompanyen destinades a la concessió de subvencions als titulars de llicències d'auto-taxi de Calvià per a l'adquisició d'un nou vehicle adaptat, o per a la transformació i adaptació del seu vehicle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 567596

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a les persones titulars de llicències d'auto-taxi de l'Ajuntament de Calvià per a l'adquisició d'un nou vehicle adaptat, o per a la transformació i adaptació del seu vehicle amb l'objecte de la seva adscripció al servei de persones amb mobilitat reduïda.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les persones que siguin titulars d'una llicència d'auto-taxi de l'Ajuntament de Calvià.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores i convocatòria de subvencions destinades als titulars de llicències d'auto-taxi de Calvià per a l'adquisició de nous vehicles adaptats, o per a la transformació i adaptació del seu vehicle, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 70 de 29 de maig de 2021.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de vint-i-quatre mil euros (24.000,00 €) per a l'any 2021, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 503 44000 4720005.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins el 30 de setembre de 2021.

 

Calvià, 2 de juny de 2021

El tinent de batle d'Economia

Marcos Pecos Quintans