Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 219331
Acord plenari de 27.05.21 per aprovar les retribucions que ha de percebre la Sra. Dolores Godoy Alcoy per exercir el càrrec de regidora

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de dia 27 de maig de 2021:

PROPOSTA PER APROVAR LES RETRIBUCIONS PER EXERCIR EL CÀRREC DE REGIDORA DE LA SRA. DOLORES GODOY ALCOY.

El Ple de la Corporació, reunit en sessió extraordinària en data 29 d'abril de 2021, va quedar assabentat de la renúncia del regidor de grup municipal del Partit Popular, Sr. Pedro Porcel Moner, al càrrec.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, aquesta vacant ha estat substituïda per la Sra. Dolores Godoy Alcoy, prenent possessió del seu càrrec en sessió plenària celebrada el 27 de maig de 2021.

Vist l'anterior, tinc a bé elevar la següent

PROPOSTA

1r.- La regidora Sra. Dolores Godoy Alcoy percebrà la indemnització mensual bruta per assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o altres òrgans de govern i administració municipal acordada en el punt tercer de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de 2019, en els termes previstos al mateix acord.

2n.- Traslladar el present acord als interessats als efectes oportuns.

3r.- Publicar l'anterior acord en el BOIB i Tauler Municipal d'Anuncis.”

 

Calvià, 1 de juny de 2021

El batle

Alfonso Rodríguez Badal