Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 218788
Extracte de l’aprovació per part del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa de dia 21 de maig de 2021 de la convocatòria d’ajudes econòmiques a entitats esportives sense ànim de lucre per a la participació en lligues d’esport d’equip d’àmbit autonòmic balear durant la temporada esportiva 2020-21

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.: 567273)

De conformitat amb el que estableixen els articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes econòmiques a entitats esportives sense ànim de lucre per a la participació en lligues d'esport d'equip d'àmbit autonòmic balear durant la temporada esportiva 2020-21.

1. Objecte

L'objecte d'aquestes bases reguladores és la concessió d'ajudes econòmiques a entitats esportives sense ànim de lucre per a la participació en lligues d'esport d'equip d'àmbit autonòmic balear durant la temporada esportiva 2020-21.

2. Entitats beneficiàries

Es poden acollir a aquesta convocatòria les entitats privades sense ànim de lucre constituïdes i inscrites al Registre d'Entitats Esportives del Govern de les Illes Balears que desenvolupin la seua activitat esportiva a l'illa d'Eivissa, i que a més:

- compleixin els requisits per obtenir la condició de beneficiari prevists a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, en relació a l'article 10 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (LGS).

- i estiguin al corrent de les obligacions tributàries amb la hisenda estatal i autonòmica i amb la Seguretat Social i no tenguin deutes amb el Consell Insular d'Eivissa.

3. Obligacions de les entitats beneficiàries

a) Dur a terme l'activitat subvencionada que fonamenta la concessió de la subvenció.

b) Comunicar al Consell Insular d'Eivissa qualsevol eventualitat que alteri o dificulti el desenvolupament de l'activitat subvencionada.

c) Sotmetre's a les actuacions de comprovació, de seguiment i d'inspecció que pugui efectuar el Consell Insular d'Eivissa i aportar tota la informació i la documentació que li sigui requerida en l'exercici d'aquestes actuacions.

d) Comunicar al Consell d'Eivissa la sol·licitud o l'obtenció d'altres subvencions per a la mateixa finalitat procedents de qualsevol administració o entitat pública o privada, nacional o internacional.

e) Conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons percebuts, amb inclusió dels documents electrònics, mentre puguin ser objecte d'actuacions de comprovació i control.

f) Reintegrar els fons percebuts en els supòsits previstos legalment.

g) Adoptar les mesures de difusió relatives al caràcter públic del finançament de l'activitat objecte de l'ajuda, fent constar que l'activitat està subvencionada pel Consell d'Eivissa.

h) I, en qualsevol cas, complir amb les obligacions dels beneficiaris previstes a l'article 11 Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, en relació amb l'article 14 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

i) Justificar la realització de les actuacions, com també el compliment dels requisits i les condicions que determinen la concessió de la subvenció.

 

4. Dotació econòmica

La quantitat màxima destinada per a aquestes ajudes és de 50.000 euros amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3410 4890000 del pressupost general d'aquesta Corporació per a l'exercici 2021.

5. Sol·licitud i documentació necessària

Les sol·licituds de subvenció es formalitzaran mitjançant instància, segons el model normalitzat que figura com a annex 1 d'aquestes bases , degudament emplenada i signada pel representant legal de l'entitat sol·licitant.

Les sol·licituds i tota la documentació indicada en aquesta base s'hauran de presentar, dins el termini establert en la convocatòria, per mitjans electrònics en la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa (seu.conselldeivissa.es), d'acord amb el que estableix l'art. 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Juntament amb la sol·licitud s'ha de presentar la següent documentació:

a) Còpia dels estatuts de l'entitat esportiva amb el corresponent numero d'inscripció al registre d'entitats esportives del Govern de les Illes Balears.

b) NIF de l'entitat sol·licitant.

c) Certificat del secretari o de la secretària de l'entitat esportiva que acrediti les persones que componen la seua junta directiva actual, així com el nomenament de la persona representant legal de l'entitat sol·licitant, segons el model de l'annex 6.

d) Document acreditatiu de la identitat de la seua persona representant legal.

e) Documentació acreditativa d'estar al corrent de les obligacions tributàries amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb l'Estat espanyol i amb la Seguretat Social si és el cas que a la sol·licitud no s'autoritza el Consell Insular d'Eivissa a consultar si l'entitat es troba al corrent de les seues obligacions tributàries, segons el model de l'annex 2 . Si la petició d'ajuda és igual o inferior a 3.000 euros, aquesta documentació acreditativa podrà substituir-se per una declaració responsable d'estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries davant la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb l'Estat espanyol i amb la Seguretat Social, segons el model de l'annex 8, tot de conformitat amb l'article 11.f del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions.

f) Declaració responsable en què es facin constar totes les subvencions o les ajudes obtengudes o sol·licitades per a la mateixa finalitat de qualsevol ens públic o privat, si escau, o una declaració expressa de no haver-ne sol·licitat cap, segons el model de l'annex 3 d'aquestes bases.

g) Declaració responsable signada per la persona representant legal de que l'entitat no es trobar sotmesa a cap dels supòsits de prohibició per ser beneficiari de subvencions establerts a l'article 10 del text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, en relació amb l'article 13 de la LGS, i del compliment de les obligacions dels beneficiaris dels articles 14 de la LGS i 11 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, segons el model de l'annex 3 d'aquestes bases.

h) Pressupost de l'activitat esportiva objecte de la petició de subvenció segons el model de l'annex 4.

i) Declaració responsable de la participació en lligues d'esport d'equip d'àmbit autonòmic balear segons model de l'annex 5

j) Memòria de la lliga objecte de sol·licitud de subvenció.

6. Termini de presentació de sol·licituds i publicitat de la convocatòria

El termini per presentar les sol·licituds serà de deu dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la data publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 1 de juny de 2021

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni.

José Vicente Garibo Redolat