Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció tercera. Anuncis particulars

EDIFICI XRG S. COOP.

Núm. 216934
Dissolució de la Societat Coperativa Edifici XRG

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la Junta General Extraordinària i Universal de socis de la societat cooperativa, Edifici XRG S. COOP. celebrada al domicili social el dia 31 de maig de 2021, amb assistència de tots els socis titulars de les participacions en què es divideix el capital social, els que van acceptar per unanimitat la celebració de la mateixa i una vegada fixat l'ordre del dia, ES ADOPTAR PER UNANIMITAT DELS SEGÜENTS ACORDS:

Primer.- Dissoldre la societat per Acord de la Junta General de conformitat amb el que disposa l'article 95 i concordants de la Llei 1/2003 de 20 de març, de cooperatives de les Illes Balears.

Segon.- La causa de la dissolució és la impossibilitat de realitzar l'activitat cooperativitzada, causa de dissolució que ve establerta en l'article 95 apartat b de la Llei 1/2003 de 20 de març del 2003.

Així mateix s'ha produït un incompliment de l'article 69.5 de la Llei 1/2003, ja que un dels socis ha adquirit més d'un terç de l'capital.

Tercer. - Cesar a el Consell Rector, com a conseqüència de la dissolució, aprovant-se íntegrament la gestió exercida i agraint-li els serveis prestats a la societat, quedant convertida en liquidadora de la societat Edifici XRG S, COOP, en liquidació ".

Quart.- Nomenar liquidador a D. Fernando B. Palmer Milla.

Cinquè.- Liquidar la societat, d'acord amb el que estableix la Llei1 / 2003 de 20 de març de 2003

(Palma, 1 de juny de 2021)

(Fernando Palmer Milla)