Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 219300
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears per la qual s’adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup tècnic de la funció administrativa (A1) adscrita a la Direcció d’Àrea de Coordinació Administrativa del Servei de Salut de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 1r d'abril es va publicar en el BOIB núm. 44/2021 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 29 de març de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça vacant i sense ocupar de tècnic/tècnica superior de la funció administrativa (A1) adscrita a la Direcció d'Àrea de Coordinació Administrativa del Servei de Salut.

2. El 5 de maig de 2021, una vegada vençut el termini per presentar sol•licituds, la Comissió de Selecció es va reunir per revisar les que s'havien presentat i va comprovar que l'única aspirant complia els requisits establerts, de manera que va acordar publicar en el web del Servei de Salut la relació provisional d'aspirants admesos i exclosos (7 de maig de 2021).

3. La Comissió de Selecció es va tornar a reunir el 24 de maig de 2021 i va comprovar que no s'havia presentat cap al•legació a la relació provisional publicada. Atès que només hi ha una aspirant admesa, que compleix tots els requisits, la Comissió considera que no cal continuar el procés de selecció.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Elevar a definitiva la relació provisional d'admesos i exclosos.

2. Adjudicar, pel procediment de promoció interna temporal, la plaça vacant del grup tècnic de la funció administrativa (A1) a què es refereix la convocatòria en qüestió a la senyora María Victoria Muñoz García, atès que n'és l'única candidata.

3.Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en el web www.ibsalut.es (Professionals > Recursos Humans > Treballa amb nosaltres > Serveis Centrals).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. També s'hi pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, s'hi pot interposar un recurs de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació. En aquest cas no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs de reposició, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 27 de maig de 2021

El director general Julio Miguel Fuster Culebras