Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 217754
Aprovació inicial del Projecte d’obres de Condicionament d’interseccions i reordenació d’accesos en la carretera EI-200 en els pk 12+610 i 13+050 amb la ronda urbana de Sant Carles de Peralta (TM. de Santa Eulària des Riu)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat inicialment per la Junta de Govern Local de dia 28 de maig de 2021 el projecte d'obres anomenat “Condicionament d'interseccions i reordenació d'accesos en la carretera EI-200 en els PK 12+610 i 13+050 amb la ronda urbana de Sant Carles de Peralta (TM. de Santa Eulària des Riu)”, redactat per l'enginyer de camins, canals i ports, D. Juan J. Ortega Almenar, de conformitat amb allò que disposa l'article 149.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de règim local de les Illes Balears, es sotmet a informació pública durant un termini de quinze dies a fi que els possibles afectats i qualssevol persona interessada puguin consultar-lo i formular les al·legacions  que estimin oportunes.

L'expedient pot ser examinat durant el termini d'exposició pública en les dependències del Departament municipal d'obres situat en C/ Mariano Riquer Wallis núm. 4, planta 3a, Santa Eulària des Riu, de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 14.00 hores o en la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, www.santaeulalia.net 

 

Santa Eulària des Riu, signat digitalment (1 de juny de 2021)

L'alcaldessa María del Carmen Ferrer Torres