Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 217618
Resolució del director de l’Institut d’Estudis Baleàrics de 27 de maig de 2021 per la qual, a proposta de la Comissió Tècnica de Valoració del procés selectiu per cobrir, temporalment, una plaça vacant de lloc base de tècnic de grau superior aprovat mitjançant la Resolució de 7 de gener de 2021, s’aprova la llista definitiva de puntuacions, s’adjudica la plaça i es crea una borsa de treball

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. La Comissió Tècnica de Valoració del procés selectiu per cobrir, temporalment, una plaça vacant de lloc base de tècnic de grau superior aprovat mitjançant la Resolució del director de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) de 7 de gener de 2021 (BOIB núm. 5, de 12 de gener de 2021), va publicar en data 19 de maig de 2021 la llista provisional amb les puntuacions totals dels aspirants.

2. En data 27 de maig de 2021, la Comissió ha aprovat, d'acord amb l'apartat 12 de les bases de la convocatòria, les puntuacions totals definitives i ha elevat a la direcció de l'IEB una proposta d'aprovació de la llista definitiva, amb la valoració dels aspirants.

Fonaments de dret

1. D'acord amb l'apartat 12 de la convocatòria, la direcció de l'IEB, tenint en compte la proposta de la llista definitiva de la Comissió Tècnica de Valoració, ha de dictar una resolució en la qual ha de declarar aprovada la llista amb les puntuacions definitives i adjudicar la plaça a la persona que ha obtingut una major puntuació total. Els aspirants admesos que no s'han seleccionat han de formar part d'una borsa de treball, per ordre de puntuació.

2. L'article 10.n) dels Estatuts de l'IEB estableix que una de les funcions del president de l'IEB és dictar els actes que siguin necessaris per desenvolupar els acords del Consell de Direcció.

3. La Resolució de la presidenta de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 9 d'octubre de 2019 (BOIB núm. 145, de 24 d'octubre de 2019) delega en el director de l'Institut d'Estudis Baleàrics, entre d'altres, la funció esmentada en el punt anterior.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista amb les puntuacions definitives del procés selectiu per cobrir, temporalment, una plaça vacant de lloc base de tècnic de grau superior aprovat mitjançant la Resolució del director de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 7 de gener de 2021. La llista esmentada s'adjunta com a annex.

2. Adjudicar a la senyora Laia Carrera Oller, amb el DNI 39373746T, la plaça de lloc base de tècnic de grau superior esmentada amb la modalitat de contractació laboral interina, amb un període de prova de sis mesos, per cobrir, temporalment, el lloc de treball fins al procés de selecció o promoció per a la seva cobertura definitiva. La senyora Carrera ha d'incorporar-se en el període màxim de sis dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució. Amb anterioritat ha d'aportar a l'IEB una còpia autenticada acreditativa dels requisits exigits en la convocatòria i acudir al servei de prevenció contractat per l'IEB.

3. Aprovar la constitució d'una borsa de treball integrada pels aspirants admesos a la convocatòria que no han estat seleccionats, per ordre de puntuació.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 27 de maig de 2021

El director de l'Institut d'Estudis Baleàrics Mateu Alexandre Malondra Flaquer Per delegació de la presidenta de l'IEB (BOIB núm. 145, de 24/10/2019)

 

 

ANNEX Llista definitiva de la puntuació total obtinguda pels aspirants admesos al procés selectiu per cobrir, temporalment, una plaça vacant de lloc base de tècnic de grau superior (BOIB núm. 5, de 12 de gener de 2021)

NIF

Llinatges i nom

Puntuació total

39***746T

Carrera Oller. Laia

59,36

43***892M

Verger Aguilar, Victòria

22,00

43***485Z

Bibiloni Caballero, Marta

20,10

43***886M

Vila Salbanyà, Ariadna

17,55

47***770T

Gutiérrez Martínez, Marta

17,07

43***165E

Garau Dueñas, Maria de les Neus

15,73