Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 217012
Nomenament funcionari de carrera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atesa la proposta formulada pel Tribunal Qualificador del procés de selecció mitjançant el procediment ordinari per cobrir 4 places de la categoria de Policia Local grup C1 de l'Ajuntament de Sóller, per al nomenament de funcionaris de carrera, de conformitat amb l'Informe emès pel Subinspector Cap de la Policia Local, en relació a la valoració d'apte/no apte del període de pràctiques dut a terme pel funcionaris de policia que han superat l'esmentat procés selectiu i que han acreditat que compleixen els requisits que exigia la convocatòria segons la clàusula 10ª de les corresponents Bases Específiques.

Vist l'article 62.1 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, i l'article 56.1 b) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

I de conformitat amb allò que s'ha fixat en l'article 21.1.h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local,

RESOLC

PRIMER. Nomenar funcionari de carrera, Escala d'Administració Especial, Subescala Serveis Especials, Classe Policia Local i els seus auxiliars, Denominació Policia Local Grup C1, amb efectes a 1 de juny de 2021, al següent aspirant

- Bartolomé Pou Sanchez, DNI núm. 43182695 B

SEGON. Per adquirir la condició de funcionari de carrera haurà de prestar jurament ò promesa, de conformitat amb l'establert en el Reial Decret 707/1979, de 5 d'abril, i prendre possessió del seu destí en el termini de 30 dies hàbils, comptats a partir del dia següent al de la notificació d'aquesta Resolució.

 

Sóller, 13 de maig de 2021

El batle Carlos Simarro Vicens