Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 216163
Anunci ordre d’execució de demolició de mur a la PM 820 del TM Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La presidenta del Consell Insular de Formentera va ordenar al titular de la parcel·la situada a la PM 820 del TM de Formentera, mitjançant ordre d'execució de 31 de maig de 2021, la demolició d'un  mure que, segons informe del cos de bombers, suposa, pel seu mal estat, un perilll.

En l'ordre d'execució s'atorga un termini de 7 dies per portar a terme la demolició del mur i s'infoma que s'executarà subsidiariament en cas de no portar-se a terme.

En l'ordre d'execució, constatada la impossibilitat de la notificació a l'interessat, s'ordena la publicació d'anunci als butlletins oficials, d'acord amb l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Claus d'identificació:

Expedient.

Identitat

Data d'ordre d'execució

Llei d'aplicació

Ordre d'execució de demolició de mur (2021/3868).

DNI: 19731222M

31/05/2021

Normes subsidiàries del Consell Insular de Formentera

Quedant a disposició de l'interessat, l'expedient a la seu del Consell Insular de Formentera, àrea d'Urbanisme, situada al C/Pius Tur 14 de Sant Francesc, Formentera (Illes Balears). Així mateix, informar que té termini de 5 dies des de la publicació del present anunci, com a tràmit d'audiència i per presentar les al·legacions que estimi convenients.

 

Formentera, 31 de maig de 2021

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschabum