Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 214966
Extracte de la convocatòria de beques d'investigació en matèria de patrimoni històric i cultural 2021 del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif. 566845)

De conformitat amb l'establert als articles 17.3.b)i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes a dalt referides. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Primer. Persones beneficiàries

Podran accedir a la condició de persones beneficiàries d'aquestes ajudes el personal investigador, historiadors/ores, antropòlegs/òlogues, periodistes o similars dedicats/ades a la recerca i la investigació del patrimoni històric i cultural de l'illa d'Eivissa.

Segon. Objecte

És objecte d'aquesta convocatòria promoure l'estudi i el coneixement del patrimoni històric i cultural d'Eivissa, així com fomentar la seua investigació, documentació, recuperació, conservació i divulgació durant l'any 2021 entre els investigadors i les investigadores d'aquest patrimoni, que compleixin els requisits establerts a les presents bases. D'aquesta manera, es fixen les condicions que regulen la concessió d'ajudes destinades a beques d'investigació en matèria de patrimoni històric i cultural per a l'any 2021.

Als efectes d'aquesta convocatòria es preveu la concessió de 10 beques per a la investigació d'acord amb la distribució i les matèries següents:

a) 3 beques d'arqueologia per a l'estudi i el siglatge de materials arqueològics de diferents campanyes.

b) 6 beques de treball de camp per crear un equip de recerca amb recollida d'informació oral i imatges, per iniciar l'inventari de patrimoni cultural immaterial, segons preveu la Llei 8/2019, de 8 d'abril, de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears.

c) 1 beca d'etnologia per a l'estudi i el buidatge de documentació històrica de l'Abadia de Montserrat sobre cançoner tradicional (part de Santa Eulària des Riu i final).

Tercer. Quantia

L'import global del crèdit disponible per distribuir entre les persones beneficiàries de la subvenció és de 60.000 € a càrrec de la partida pressupostària 3360 4890000.

Quart. Termini de presentació de les sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de deu dies hàbils, que s'inicia l'endemà de la data publicació de l'extracte de la convocatòria de les ajudes regulades en aquestes bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 31 de maig de 2021

El cap Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat