Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 214738
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts en espècie els esportistes, els clubs esportius i les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears per facilitar-los els desplaçaments entre les illes de la comunitat autònoma per assistir a les competicions oficials dels diferents calendaris federatius

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 439277

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

1.1. Poden ser beneficiaris d'aquestes subvencions:

a) Els clubs esportius i les seccions esportives d'entitats no esportives regulats pel títol V, capítols I i II, de la Llei 14/2006, de 17 d'octubre, de l'esport de les Illes Balears, i pel Decret 147/1997, de 21 de novembre, pel qual es regulen la constitució i el funcionament dels clubs esportius, modificat pel Decret 214/1999, d'1 d'octubre, inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, que participin en competicions oficials dels diferents calendaris federatius.

b) Els equips de les seccions esportives no professionals de les societat anònimes esportives anotades en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, que participin en competicions oficials dels diferents calendaris federatius.

c) Els esportistes de les Illes Balears de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil o júnior i absoluta, que participin en les lligues d'àmbit autonòmic o estatal o en les competicions concretes del calendari oficial i obligatori, sempre que aquestes no tenguin caràcter professional.

d) Les federacions esportives de les Illes Balears legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, pel que fa a les seves seleccions autonòmiques.

e) Els clubs esportius de les Illes Balears inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de les Illes Balears, federats en la federació espanyola corresponent, en el cas que no hi hagi federació esportiva de les Illes Balears.

2. Finalitat

Facilitar els desplaçaments entre les quatre illes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears dels esportistes i clubs esportius.

3. Bases reguladores

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports. (BOIB núm. 23, de 16 de febrer).

4. Import

La dotació de la convocatòria és de 3.226.904,93 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds comença dia 4 de juny de 2021 i finalitza dia 30 de desembre del 2023.

Palma, 27 de maig de 2021

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez