Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLOSETA

Núm. 213336
Anunci aprovació inicial modificació Reglament intern que regula la Carrera Professional Horitzontal de l'Ajuntament de Lloseta

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa saber per el general coneixement que en sessió ordinària celebrada per el Ple de l'Ajuntament el 26 de maig de 2021 es va aprovar inicialment la modificació del Reglament intern que regula la Carrera Professional Horitzontal de l‘Ajuntament de Lloseta.

De conformitat amb l'article 102 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, per la modificació de reglaments s'hauran de seguir els mateixos tràmits que per la seva aprovació. Així, es sotmet a informació pública i audiència als interessats per termini de 30 dies hàbils per la presentació de reclamacions i/o suggeriments. Si es presentessin reclamacions, seran resoltes per el Ple de la Corporació.

En el cas de no presentar-se reclamacions o suggeriments, el Reglament s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat d'una nova comprovació del Ple de la Corporació. 

 

Lloseta, en el dia de la signatura electrònica (28 de maig de 2021)

El batle

José María Muñoz