Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CONSELL

Núm. 211159
Aprovació inicial de la relació individualitzada de bens a expropiar per a l’execució del projecte municipal «Construcció d'un passeig per als vianants entre el cementiri de Consell i el Passeig de l'Estació»

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb les disposicions vigents, es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de maig de 2021, va adoptar el següent acord:

APROVACIÓ INICIAL DE LA RELACIÓ INDIVIDUALITZADA DE BENS A EXPROPIAR PER A L'EXECUCIÓ DEL PROJECTE MUNICIPAL «CONSTRUCCIÓ D'UN PASSEIG PER ALS VIANANTS ENTRE EL CEMENTIRI DE CONSELL I EL PASSEIG DE L'ESTACIÓ»

Antecedents:

Primer.- A la vista de l'acord adoptat per la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme en sessió de dia 29 de gener de 2021, relatiu a declaració d'interès general del projecte municipal «Construcció d'un passeig per als vianants entre el cementiri de Consell i el passeig de l'estació”, publicat en el BOIB núm. 14 de 02 de febrer de 2021.

Segon.- A la vista de l'acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària de data 16 de març de 2021 relatiu a l'aprovació del projecte tècnic per a l'execució de les obres consistents en «Construcció d'un passeig per als vianants entre el cementiri de Consell i el passeig de l'estació”, exposat al públic per un termini de quinze dies, sense que s'hagin presentat al·legacions o reclamacions (BOIB núm. 45 de 03 d'abril de 2021)

Tercer.- Que els articles 9 a 14 de la Llei d'Expropiació Forçosa, de 16 de desembre de 1954, determinen que amb caràcter previ a l'inici del procediment d'expropiació és requisit la declaració d'utilitat pública o interès social, que segons l'article 10 s'entén implícita quan afecti a l'execució de plans d'obres i serveis de l'Estat, Província o Municipi.

Quart.- Vist que l'aprovació del Projecte Tècnic porta implícita la declaració de la utilitat pública de les obres en ell contemplades, i que, per tant, porta amb si l'autorització per expropiar els béns i els drets necessaris per a la seva realització.

Cinquè.- Que pels Serveis Tècnics i Jurídics d'aquesta Corporació s'ha redactat la relació de propietaris, béns i drets que resulten afectats per l'execució del citat Projecte.

Sisè.- Vista la necessària adquisició de determinats béns immobles per a la correcta execució de les obres.

Setè.- Vist l'Informe de Secretaria i de conformitat amb el que disposen els articles 4.1.d) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, 90 i 94 del Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, 10 i següents de la Llei d'expropiació Forçosa i els concordants del seu Reglament.

Realitzada la tramitació legalment establerta i vist l'Informe de Secretaria, es proposa al Ple l'adopció dels següents:

Acords:

Primer.- Estimar necessària la realització de l'obra de «Construcció d'un passeig per als vianants entre el cementiri de Consell i el passeig de l'estació» conformement al Projecte Tècnic, considerant implícita la declaració d'utilitat pública de les obres en ell contemplades a l'efecte de la seva expropiació, de conformitat amb els articles 94 del Text Refós de les disposicions legals vigents en matèria de Règim Local i 10 de la Llei d'Expropiació Forçosa de 16 de desembre de 1954.

Segon.- Aprovar la relació concreta, individualitzada i valorada dels béns a ocupar necessàriament per a l'execució de l'obra, i que s'expressen al final d'aquest Acord.

Tercer.- Procedir a la publicació d'aquest acord en la forma a què es refereix l'article 18 de la Llei d'Expropiació Forçosa, obrint informació pública durant un termini de quinze dies en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major circulació de la Província, amb notificació personal als interessats, perquè els titulars de béns i drets afectats puguin aportar per escrit quantes dades permetin la rectificació dels possibles errors que s'estimin en la relació publicada o oposar-se a l'ocupació o disposició dels béns i drets per motius de forma o fons, que han de fonamentar motivadament.

Així mateix, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://consell.sedelectronica.es].

A l'efecte de l'esmena d'errors en la descripció material i legal dels béns, qualsevol persona natural o jurídica podrà comparèixer al·legant quants antecedents o referències estimi pertinents.

RELACIÓ DE BÉNS AFECTATS

— Identificació del propietari:

- Sra. Maria Asunción de Oleza Lastau amb DNI 41.177.500-W, en qualitat de usufructuària, des de dia 07 d'agost de 2012.

- Sr. Antonio Francisco Planas de Oleza amb DNI 43.033.726-J en qualitat de nu propietari, des de dia 07 d'agost de 2012

- Sr. Jacobo Planas de Oleza amb DNI 43.062.742-A en qualitat de nu propietari, des de dia 07 d'agost de 2012.

— Descripció de la finca:

Dades Cadastrals: 07016A001001340000DF

Localització: Polígon 1 Parcel·la 134 Consell (Illes Balears)

Classe: Rústica

Superfície: 1.480,00 m2

Coeficient de participació: 100%

Ús: Agrari

— Tipus d'afecció: Sense càrregues

— Valoració: 12.033,36 € (Segons informe TINSA de 30 de març de 2021).

 

Consell, en data de la signatura electrònica (27 de maig de 2021)

El batle Andreu Isern Pol