Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 210816
Extracte de la Resolució de Batlia núm. 502 de 28 de maig de 2021, per la qual s’aproven la convocatòria d’ajudes econòmiques per fomentar la reactivació del desenvolupament econòmic local i la promoció turística del municipi des Mercadal per minimitzar l’impacte de la crisi econòmica provocada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 566831

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/566831 ):

Primer. Persones beneficiaries:

Podran sol·licitar l'ajuda econòmica les persones físiques o jurídiques, comunitats de béns i entitats sense ànim de lucre titulars d'un negoci amb alguna de les activitats incloses en els epígrafs de l'IAE enumerats en la base tercera en qualsevol de les formes reconegudes, i que a conseqüència en compliment del que estableix el Reial decret 926/2020, de 25 d'octubre, pel qual es declara l'estat d'alarma per a contenir la propagació d'infeccions causades pel SARSCoV-2 i la normativa de desenvolupament efectuada per l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, han vist reduïda significativament la seva facturació a partir de l'1 de gener de 2021 i que en la data de presentació de la sol·licitud d'aquesta convocatòria d'ajudes estan exercint la seva activitat.

Segon. Finalitat:

L'objecte d'aquestes bases és la regulació de la convocatòria per a la concessió d'ajudes econòmiques a persones titulars d'un negoci afectats econòmicament per la situació de crisi ocasionada per la Covid-19, segons les bases reguladores incloses en la base 16ena de les Bases d'Execució del pressupost del 2021 aprovat pel Ple de dia 18 de desembre de 2020 i publicat al BOIB núm. 8, de 19 de gener de 2021.

Tercer. Bases reguladores:

Les bases de la convocatòria i l'Ordenança general reguladora de la concessió de subvencions, aprovada inicialment pel Ple de l'Ajuntament des Mercadal de dia 11 d'octubre de 2005 i publicada l'aprovació definitiva i el text íntegre en el BOIB núm. 189, de 17 de desembre de 2005 i la base 16ena de les Bases d'Execució del pressupost del 2021 aprovat pel Ple de dia 18 de desembre de 2020 i publicat al BOIB núm. 8, de 19 de gener de 2021.

Quart. Import:

L'import de l'ajuda és de 1.500 € per negoci. A cada denominació social li correspondrà una sola ajuda (1500€) tot i que figurin d'alta en més d'un dels epígrafs de l'IAE contemplats a la convocatòria en diferents establiments o diferents denominacions socials en un mateix establiment.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

Termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears i de la pàgina web de l'Ajuntament des Mercadal.

 

Es Mercadal, en la data de la signatura electrònica  (28 de maig de 2021)

El batle Francesc Ametller Pons