Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 214210
Acord del Consell de Govern de 31 de maig de 2021 pel qual s’accepta la donació del quadre Blue Action: la Mar a les nostres mans de la senyora Sol Courreges Boné de la Torre (SENDE 7952/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 86 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i l'article 58 b del Decret 127/2005, de 16 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei 6/2001, atribueixen al Consell de Govern la competència per acceptar les donacions.

El 19 d'abril de 2021 va tenir entrada en la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, l'ofici de la secretària general de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, a l'efecte d'iniciar l'expedient d'acceptació a favor de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears de la donació de Blue Action: la Mar a les nostres mans.

Amb l'ofici s'adjunta la documentació següent:

-Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori per la qual s'insta a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors a iniciar un expedient d'acceptació de la donació.

-Escrit de data 6 de març de 2021 de la donant, senyora Sol Courreges Boné de la Torre, pel qual dona el quadre Blue Action: la Mar a les nostres mans amb dades identificatives de la persona i de l'obra.

-Informe del Servei de Qualitat Ambiental de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental, sobre l'acceptació de la donació del quadre Blue Action: la Mar a les nostres mans, en el qual es defineixen les característiques de l'obra donada i el seu preu.

El 26 d'abril de 2021, el cap del Servei de Patrimoni va emetre un informe favorable de l'ordre d'inici de l'expedient d'acceptació de la donació del Blue Action: la Mar a les nostres mans.

El 27 d'abril de 2021, la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va dictar la Resolució d'inici de l'expedient per delegació de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors (BOIB 37/2021).

El 28 d'abril de 2021, el Servei de Patrimoni va emetre un informe favorable sobre l'acceptació de la donació.

El 12 de maig de 2021, la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni va emetre un informe favorable de l'acceptació de la donació gratuïta del quadre Blue Action: la Mar a les nostres mans.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, en la sessió de dia 31 de maig de 2021, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Acceptar la donació gratuïta a favor de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears del quadre Blue Action: la Mar a les nostres mans, amb un valor de 500 €, segons l'Informe del Servei de Qualitat Ambiental, amb la finalitat de poder ser presentat a través de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental com a exemple de treball desinteressat i altruista, a favor de la recuperació i de la restauració del medi marí.

Segon. Facultar a la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors perquè signi tots els documents públics i privats que calguin per concloure la donació amb les condicions que s'han exposat.

Tercer. Notificar aquest Acord a la Conselleria de Medi Ambient i Territori i a la senyora Sol Courreges Boné de la Torre, donant del bé moble.

Quart. Anotar aquesta donació en l'Inventari General de Béns i Drets de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Quint. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 31 de maig de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez