Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 208593
Exposició pública del projecte de concessió demanial de l’ús privatiu d’un local municipal de domini públic amb terrassa per a la instal·lació i explotació d’un bar cafeteria en l’edifici de la plaça Mallorca d'Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data de 26 de maig de 2021, la Junta de Govern de l'Ajuntament d'Inca va acordar aprovar el projecte de concessió demanial de l'ús privatiu d'un local municipal de domini públic amb terrassa per a la instal·lació i explotació d'un bar cafeteria en l'edifici de la plaça Mallorca, amb la modalitat de pagament anual del cànon.

Aquest projecte de concessió demanial es compon dels documents a que es refereix l'art. 86 del Reglament de Béns de les Entitats Locals, i que són els següents:

- Estudi econòmic financer

- Plec de condicions tècniques junt amb la seva documentació annexa

- Plec de clàusules administratives particulars que ha de regir la concessió, junt amb els informes que formen part de l'expedient de contractació.

De conformitat amb el que disposa l'art. 87 del Reial Decret 1372/1986, de 13 de juny, Reglament de Béns de les Entitats Locals, en relació a l'art. 188 de la Llei 20/2006 de 15 de desembre, Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, se sotmet a exposició pública el projecte de concessió junt amb la resta de documentació durant el termini de trenta dies naturals per que es puguin presentar reclamacions.

 

Inca, 27 de maig de 2021

El batle

Virgilio Moreno Sarrió