Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 208656
Resolució de la Presidenta del Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear de modificació de la composició de la Comissió de selecció establerta a l’Acord del Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear pel qual s’aproven la convocatòria i les bases per a la selecció d’un director/a d’àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l’Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 63, de 15 de maig de 2021, es va publicar l'Acord del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear pel qual s'aproven la convocatòria i les bases per a la selecció d'un director/a d'àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l'Esport Balear.

2. El lloc de feina objecte de la convocatòria pertany al personal directiu professional sotmès a la relació laboral d'alta direcció, la qual cosa exclou de la normativa que n'és aplicable el Conveni col·lectiu per al personal laboral al servei de la Comunitat autònoma de les Illes Balears.

D'altra banda, les bases que regeixen la selecció han considerat aplicable al cas l'article 60 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

Per això, es considera necessari modificar la composició de la Comissió de selecció.

Fonaments de dret

1. L'article 22 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 13, sobre el personal directiu professional, del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.

3. L'article 60 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, que regula els òrgans de selecció.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició de la Comissió de selecció establerta a l'Acord del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear pel qual s'aproven la convocatòria i les bases per a la selecció d'un director/a d'àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l'Esport Balear.

2. Designar dues noves persones com a titular i suplent de la secretaria i modificar la Comissió de selecció, la composició de la qual queda establerta de la següent forma:

President:

Titular: Miguel Ángel Campomar Cerdà

Suplent: Miguel Ángel Lorenzo Aguilera

Secretària:

Titular: Patricia Vela Pérez

Suplent: Isabel Pons Llull

Vocal:

Titular: Ángel Blanch Martorell

Suplent: Antoni Font Morey

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Palma, 20 de maig de 2021

La presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear

Fina Santiago Rodríguez