Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 208334
Aprovació definitiva modificació d’ordenances

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió número PLE2021/2 de data 18 de febrer de 2021 va aprovar la modificació de les ordenances més endavant relacionades. L'acord ha estat exposada al públic durant trenta dies hàbils sense que s'hagin presentat reclamacions. D'acord amb l'establert a l'article 17 del Real Decret Legislatiu 2/2004 pel que s'aprova el Text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, l'acord s'entén definitivament adoptat i se'n publica el seu texts íntegre:

Primer.- Modificar les ordenances a continuació relacionades establint la següent disposició addicional:

“ La present ordenança romandrà  suspensa des de la seva publicació al BOIB i fins el 31 de desembre de 2021.”

Les ordenances són:

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa  per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb mercaderies, materials de construcció, enderrocs, tanques, puntals, cavallets, bastides i altres construccions.

- Ordenança fiscal reguladora de la taxa  per l'ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa

- Ordenança fiscal que regula la taxa  per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terreny d'ús públic i indústries del carrer i rodatge cinematogràfic.

- Epígraf 2 de l'Ordenança reguladora de la taxa per a les entrades de vehicles a traves de les voravies i les reserves de la via publica per a aparcament exclusiu, prohibició d'estacionament i carrega o descarrega de mercaderies de qualsevol classe.

 

Sant Llorenç des Cardassar, 27 de maig de 2021

El batle Mateu Puigròs Sureda