Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 206700
Aprovació definitiva modificació de l’Ordenança General reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Santa Margalida (BOIB Núm. 142 de dia 29-09-2012)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver-se presentat reclamacions durant el termini d'exposició al públic, queda automàticament elevat a definitiu l'Acord plenari de dia 25/03/2021, en virtut del que s'aprovava inicialment la modificació de l'Ordenança General reguladora de la concessió de subvencions de l'Ajuntament de Santa Margalida (BOIB Núm. 142 de dia 29-09-2012), el text íntegre del qual es fa públic, per al seu general coneixement i en compliment del previst en l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local:

«Vista la Provisió de Batlia de data 10 de març de 2021 on es posava de manifest la necessitat d'agilitzar la tramitació del procediment de concessió de subvencions. El contingut de l'actual article 4 de l'ordenança municipal implica que, a pesar de que tenim una Ordenança General amb el contingut mínim de l'apartat 3 de l'article 17 de la LGS, cada vegada s'hagin d'aprovar unes bases específiques per a cada tipus de subvenció (en funció de l'objecte), quan seria suficient aprovar una convocatòria amb el contingut de l'article 23 de la LGS.

Vist l'informe de Secretaria sobre la legislació aplicable i procediment a seguir, així com el projecte de modificació del Reglament , PROPOSO a l'Ajuntament Ple l'adopció dels següents

ACORDS

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació del en el següent sentit

Article Un. Es modifica l'article 4 del Reglament, que passarà a tenir el següent contingut:

«Article 4.- Règim jurídic de les subvencions.

Les subvencions finançades amb fons de l'Ajuntament de Santa Margalida o de les entitats públiques d'ell depenent es regiran, en el termes establerts en l'article 3, per aquesta Ordenança i per les Bases d'Execució del Pressupost Municipal.

Les subvencions finançades amb fons de la Unió Europea o d'altres Administracions Públiques es regiran per la normativa o les condicions fixades per l'ens que l'atorgui. Amb allò que no estigui previst s'aplicarà supletòriament aquesta Ordenança.»

SEGON. Donar a l'expedient la tramitació i publicitat preceptiva, mitjançant la seva exposició al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament, durant un termini de trenta dies hàbils, en els quals els interessats podran examinar-lo i plantejar les reclamacions que estimin oportunes.

TERCER. Considerar, en el supòsit que no es presentessin reclamacions a l'expedient, en el termini anteriorment indicat, que l'Acord és definitiu,.

QUART. Facultar al Sr. Batle-President per subscriure els documents relacionats amb aquest assumpte.»

Contra el present acord, es podrà interposarà recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Tot això sense perjudici de que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (26 de maig de 2021)

El batle Joan Monjo Estelrich