Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 206026
Extracte de l’aprovació per part del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa de dia 10 de maig de 2021 de la convocatòria d’ajudes per a entitats juvenils sense ànim de lucre, escoles de temps lliure infantil i juvenil, clubs nàutics i per a l’organització de concerts i/o esdeveniments musicals adreçats als joves, dins l’àmbit territorial de l’illa d’Eivissa, durant els anys 2020 i 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 565927

De conformitat amb l'establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes per a entitats juvenils sense ànim de lucre, escoles de temps lliure infantil i juvenil, clubs nàutics i per a l'organització de concerts i/o esdeveniments musicals adreçats als joves, dins l'àmbit territorial de l'illa d'Eivissa, durant els anys 2020 i 2021:

Primer. Justificació

La Llei 21/2006, de 15 de desembre, d'atribució de competències als consells de Menorca i d'Eivissa i Formentera en matèria de joventut i lleure (BOIB núm. 184, de 23/12/2006), estableix que el Consell Insular d'Eivissa i Formentera (actual Consell Insular d'Eivissa) exercirà, dins el seu àmbit territorial i amb subjecció a l'ordenament sectorial vigent, les funcions relatives a les activitats de lleure amb infants i joves, entre les quals hi ha:

(...)

d) Suport a les associacions, entitats juvenils i entitats que presten serveis a la joventut que programin i/o executin activitats de lleure per a infants i joves.

La mateixa llei estableix que el Consell Insular d'Eivissa i Formentera (actual Consell Insular d'Eivissa) exercirà, dins el seu àmbit territorial i amb subjecció a l'ordenament sectorial vigent, les funcions relatives a les activitats de lleure amb infants i joves, entre les quals hi ha:

b) Programació i execució d'activitats de temps lliure infantil i juvenil.

Per tot això, el Consell Insular, mitjançant el Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, vol fomentar l'associacionisme juvenil, promoure les activitats mediambientals adreçades a infants i joves i la realització d'esdeveniments musicals adreçats als joves amb aquesta convocatòria d'ajudes.

Segon. Objecte i destinataris

El Consell Insular d'Eivissa vol assegurar el suport a les entitats juvenils i a les entitats de serveis a la joventut de l'illa per tal que aquestes puguin dur-hi a terme les seues activitats i projectes i promoure'n així la participació en la vida de l'illa. Així mateix vol fomentar les activitats mediambientals adreçades a infants i joves i els esdeveniments musicals per a joves.

Aquesta convocatòria es divideix en quatre línies d'ajudes:

  1. Ajudes per a entitats juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut sense ànim de lucre pel seu manteniment i per l'organització d'activitats.

  2. Ajudes per a escoles de temps lliure infantil i juvenil per a la formació d'educadors de temps lliure.

  3. Ajudes per als club nàutics per al foment d'activitats medi ambientals i educatives infantils i juvenils al medi marí.

  4. Ajudes per a persones físiques o jurídiques (públiques o privades) que projectin i executin concerts i esdeveniments musicals adreçats als joves.

Tercer. Dotació econòmica

Per a les ajudes objecte d'aquesta convocatòria es destinarà la quantitat màxima de 165.000 €, amb càrrec a l'exercici pressupostari de l'any 2021 del Consell Insular d'Eivissa i que figura Pla estratègic de subvencions del Consell Insular d'Eivissa per als anys 2020, 2021 i 2022, aprovat per Acord del Consell Executiu de data 7 de febrer de 2020 (publicat al BOIB núm. 20, de 15 de febrer de 2020), i al Pressupost del Consell Insular d'Eivissa per a l'any 2021.

La quantitat assenyalada es divideix de la següent manera:

  1. Per al manteniment d'entitats juvenils i per a l'organització d'activitats: un màxim de 50.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

  2. Per a la formació d'educadors de temps lliure: un màxim de 25.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

  3. Per al foment d'activitats infantils i juvenils al medi marí: un màxim de 50.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

  4. Per a l'organització i l'execució de concerts de música i/o esdeveniments musicals adreçats al jovent: un màxim de 40.000 € amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370 48900.

Quart. Termini de presentació de sol·licituds

S'estableix un termini de presentació de 15 dies hàbils que s'inicia l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

  

Eivissa, 25 de maig de 2021

El cap de secció de Cultura, Educació i Patrimoni

José V. Garibo Redolat