Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 204197
Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 24 de maig de 2021 per la qual es publica la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

2. En el BOIB núm. 10 de 23 de gener de 2021, es va publicar la Resolució de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 14 de gener de 2021, per la qual es publica la relació dels convenis subscrits en el segon i tercer quadrimestre de l'any 2020. No obstant això, amb posterioritat han arribat nous convenis subscrits durant aquest període.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació dels convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears en el primer quadrimestre de l'any 2021 i amb anterioritat (vegeu l'annex d'aquesta Resolució).

 

Palma, 24 de maig de 2021

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez

 

ANNEX Llista dels convenis subscrits per la Conselleria d'Afers Socials i Esports en el primer quadrimestre de l'any 2021 i amb anterioritat

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Menorca en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors subscrit el 16 de juliol de 2020.

- Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem per desenvolupar el Programa Alter d'intervenció socioeducativa per a joves en risc d'exclusió social i escolar, subscrita el 6 d'octubre de 2020.

- Conveni entre el Consejo Superior de Deportes (CSD) i l'Administració Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a la gestió de les ajudes pels desplaçaments d'equips i esportistes per la seva participació en competicions esportives no professionals d'àmbit estatal, així com pel transport de material esportiu en aquestes competicions, subscrit en virtut de l'article 48.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic (Convocatòria aprovada per Resolució de la Presidència del CSD de 17 de juny de 2020), subscrit el 18 de desembre de 2020.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular d'Eivissa en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat subscrit el 24 juliol de 2020, subscrita el 28 de gener de 2021.

- Addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal dels menors subscrit el 24 de juliol de 2020, subscrita el 28 de gener de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i la Fundació Maria Ferret (Escoltisme i Guiatge de Mallorca) en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit el 5 de març de 2021.

- Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears i el Club Esportiu Palma de Mallorca Activa «Palmaesports» en l'execució de les mesures no privatives de llibertat en el marc de la legislació reguladora de la responsabilitat penal de les persones menors d'edat, subscrit el 7 d'abril de 2021.