Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 202873
Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 14 de maig de 2021 per la qual s’acorda el preu de la prova d’accés de caràcter específic i el preu del bloc específic per als ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d’Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Atletisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació d'Atletisme de les Illes Balears han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

2. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Bàsquet, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

3. El 12 de març de 2020, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i la Federació de Futbol de les Illes Balears, per impartir els ensenyaments de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior, en la modalitat esportiva de futbol i futbol sala, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació de Futbol de les Illes Balears han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

4. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Hípica de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Hípica, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació Hípica de les Illes Balears han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

5. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Judo i Esports Associats per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Judo, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació Balear de Judo i Esports Associats han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

6. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Muntanyisme i Escalada, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

7. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Piragüismo per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Piragüisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federación Balear de Piragüismo han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

8. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears  per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Salvament i Socorrisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

9. El 2 de maig de 2019, es va subscriure un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Vela per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Vela, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears.

En la clàusula 5 del dit conveni s'acorda que, per a l'oferta que es realitzi cada curs acadèmic, la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres i la Federación Balear de Vela han d'acordar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic, i que, per als alumnes que no es matriculin de tot el bloc específic, s'ha d'establir un preu per mòdul específic. A més, aquestes quantitats s'han de publicar anualment mitjançant una resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres.

Fonaments de dret

1. El Reial decret 1363/2007, de 24 d'octubre (BOE núm. 268, de 8 de novembre, i suplement en català núm. 35, de 16 de novembre), pel qual s'estableix l'ordenació general dels ensenyaments esportius de règim especial.

2. El Reial decret 669/2013, de 6 de setembre (BOE núm. 236, de 2 d'octubre), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Atletisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

3. El Reial decret 980/2015, de 30 d'octubre (BOE núm. 282, de 26 de novembre), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Bàsquet i se'n fixen el currículum bàsic i els requisits d'accés, i es modifica el Reial decret 669/2013, de 6 de setembre, pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Atletisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

4. El Reial Decret 320/2000, de 3 de març pel qual s'estableixen els títols de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu superior en les especialitats de Futbol i Futbol Sala, s'aproven els corresponents ensenyaments mínims i es regulen les proves i els requisits d'accés a aquests ensenyaments.

5. El Reial decret 933/2010, de 23 de juliol (BOE núm. 211, de 31 d'agost), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en les Disciplines Hípiques de Salt, Doma i Concurs Complet i tècnic esportiu en les Disciplines Hípiques de Resistència, Orientació i Turisme Eqüestre, i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

6. El Reial decret 706/2011, de 20 de maig (BOE núm. 147, de 21 de juny), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Judo i Defensa Personal i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

7. El Decret 104/2006, de 7 de desembre (BOIB núm. 180, de 19 de desembre), pel qual s'estableixen els currículums, les proves i els requisits d'accés corresponents als títols de tècnic esportiu i de tècnic esportiu superior de les especialitats dels Esports de Muntanya i Escalada.

8. El Reial decret 981/2015, de 30 d'octubre (BOE núm. 282, de 25 de novembre), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en Piragüisme d'Aigües Braves, tècnic esportiu en Piragüisme d'Aigües Tranquil·les, i tècnic esportiu en Piragüisme Recreatiu Guia en Aigües Braves, i se'n fixen el currículum bàsic i els requisits d'accés.

9. El Reial decret 878/2011, de 24 de juny (BOE núm. 175, de 22 de juliol), pel qual s'estableix el títol de tècnic esportiu en Salvament i Socorrisme i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

10. Ordre EDU/2449/2011 de 5 de setembre (BOE núm. 223, de 16 de setembre), pel qual s'estableixen els títols de tècnic esportiu en Vela amb Aparell Fix i tècnic esportiu en Vela amb Aparell Lliure, i se'n fixen els ensenyaments mínims i els requisits d'accés.

11. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Atletisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

12. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Bàsquet, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

13. El Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears i la Federació de Futbol de les Illes Balears, per impartir els ensenyaments de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior, en la modalitat esportiva de futbol i futbol sala, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat el 12 de març de 2020.

14. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Hípica de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva d'Hípica als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

15. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Judo i Esports Associats per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Judo i Esports Associats als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

16. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Muntanyisme i Escalada als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

17. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Piragüismo per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Piragüisme, als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

18. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Salvament i Socorrisme als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

19. El conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears i la Federación Balear de Vela per impartir els ensenyaments de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior, en la modalitat esportiva de Vela als centres públics d'educació secundària autoritzats a les Illes Balears, signat a Palma el 2 de maig de 2019.

20. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 21, de 15 de febrer de 2021) estableix que la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres és competent en els ensenyaments de règim especial.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar el preu de la prova d'accés de caràcter específic i el preu del bloc específic per als ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d'Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022.

2. Aprovar el preu de cada mòdul específic dels ensenyaments esportius de règim especial de les modalitats esportives d'Atletisme, Bàsquet, Futbol, Hípica, Judo, Muntanya i Escalada, Piragüisme, Salvament i Socorrisme, i Vela per al curs 2021-2022.

3. Publicar els preus aprovats en aquesta Resolució i que es concreten en els següents annexos:

a) Annex 1: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per al curs 2021–2022.

b) Annex 2: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per al curs 2021–2022.

c) Annex 3: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació de Futbol de les Illes Balears per al curs 2021–2022.

d) Annex 4: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Hípica de les Illes Balears per al curs 2021-2022.

e) Annex 5: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Judo i Esports Associats per al curs 2021-2022.

f) Annex 6: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada per al curs 2021-2022.

g) Annex 7: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación Balear de Piragüismo per al curs 2021-2022.

h) Annex 8: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears per al curs 2021-2022.

i) Annex 9: preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación Balear de Vela per al curs 2021-2022.

4. Acordar que el pagament del preu del bloc específic complet es farà fraccionat amb dos pagaments.

5. Ordenar que aquesta Resolució es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

6. Disposar que aquesta Resolució entri en vigor l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació, Universitat i Recerca en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb el que s'estableix en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i en l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 14 de maig de 2021

 

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla

 

 

ANNEX 1 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació d'Atletisme de les Illes Balears per al curs 2021–2022

Preu de la prova específica del cicle  inicial de grau mitjà                                60 €                                                             

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-ATAT102. Metodologia de l'Ensenyança de l'Atletisme

45 h

197 €

MED-ATAT103. Organització d'Activitats d'Iniciació

12 h

53 €

MED-ATAT104. Formació Pràctica

80 h

350 €

Bloc específic complet

137 h

600 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-ATAT201. Perfeccionament Tècnic en Carreres i Marxa

27 h

115 €

MED-ATAT202. Perfeccionament Tècnic en Salts

22 h

95 €

MED-ATAT203. Perfeccionament Tècnic en Llançaments i Proves Combinades

27 h

115 €

MED-ATAT204. Reglament

10 h

40 €

MED-ATAT205. Entrenament Condicional en Atletisme

15 h

65 €

MED-ATAT206. Organització de l'Atletisme

10 h

40 €

MED-ATAT207. Atletisme Adaptat

10 h

40 €

MED-ATAT208. Formació Pràctica

110 h

480 €

Bloc específic complet

231 h

990 €

 

ANNEX 2 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears per al curs 2021–2022

Preu de la prova específica  del cicle inicial de grau mitjà                            35 €

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-BCBC102. Formació del Jugador en Etapes Inicials

40 h

180 €

MED-BCBC103. Direcció d'Equips en Etapes Inicials

20 h

90 €

BCBC-103. Ensenyança del Bàsquet

25 h

155 €

MED-BCBC105. Tàctica d'Atac i Defensa en Etapes Inicials

20 h

90 €

MED-BCBC106. Formació Pràctica

80 h

150 €

Bloc específic complet

185 h

475 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà                                                

Mòduls

Hores

Preu

MED-BCBC201. Formació del Jugador en l'Etapa de Tecnificació

45 h

240 €

MED-BCBC202. Direcció d'Equips en l'Etapa de Tecnificació

25 h

140 €

MED-BCBC203. Entrenament en Bàsquet

30 h

175 €

MED-BCBC204. Tàctica d'Atac i Defensa en l'Etapa de Tecnificació

25 h

140 €

MED-BCBC205. Iniciació al Bàsquet amb Cadira de Rodes

10 h

55 €

MED-MED-BCBC206. Formació Pràctica

110 h

200 €

Bloc específic complet

245 h

625 €

 

ANNEX 3 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació de Futbol de les Illes Balears per al curs 2021–2022

Preu de la prova específica de nivell I                                         35 €                                                                                    

Preus del bloc específic de nivell I de futbol

Mòduls

Hores

Preu

1 Desenvolupament professional I

10h.

38 €

2 Direcció d'equips I

10h.

38 €

3. Metodologia de l'ensenyament i de l'entrenament del futbol I

20h.

76 €

4 Preparació física I

15h.

57 €

5 Regles del joc I

20h.

76 €

6 Seguretat esportiva I

20h.

76 €

7 Tàctica i sistemes de joc I

40h.

152 €

8 Tècnica individual i col·lectiva I

40h.

152 €

Bloc específic complet

175h.

665 €

Formació pràctica

150h.

35 €

Preus del bloc específic de nivell II de futbol

Mòduls

Hores

Preu

1 Desenvolupament professional II 10

10h.

38 €

2 Direcció d'equips II

20h.

76 €

3 Metodologia de l'ensenyament i de l'entrenament del futbol II

20h.

76 €

4 Preparació física II

35h.

133 €

5 Regles del joc II

20h.

76 €

6 Tàctica i sistemes de joc II

60h.

228 €

7 Tècnica individual i col·lectiva II

60h.

228 €

Bloc específic complet

225h.

855 €

Formació Pràctica

200h.

45 €

Preus del bloc específic de nivell I futbol sala

Mòduls

Hores

Preu

1 Desenvolupament professional I

10h.

38 €

2 Direcció d'equips I

10h.

38 €

3 Metodologia de l'ensenyament i entrenament del futbol sala I

20h.

76 €

4 Preparació física I

15h.

57 €

5 Regles del joc I

10h.

38 €

6 Seguretat esportiva I

20h.

76 €

7 Tàctica i sistemes de joc I

30h.

114 €

8 Tècnica individual i col·lectiva I

25h.

95€

Bloc específic complet

140h.

532 €

Formació Pràctica

150h.

68 €

Preus del bloc específic de nivell II futbol sala

Mòduls

Hores

Preu

1 Desenvolupament professional II 

10h.

38 €

2 Direcció d'equips II 

20h.

76 €

3 Metodologia de l'ensenyament i de l'entrenament del futbol sala II

20h.

76 €

4 Preparació física II

35h.

133 €

5 Regles del joc II 

20h.

76 €

6 Tàctica i sistemes de joc II 

55h.

209 €

7 Tècnica individual i col·lectiva II

55h.

209 €

Bloc específic complet

215h.

817 €

Bloc de Formació Pràctica

200h.

83 €

 

ANNEX 4 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Hípica de les Illes Balears per al curs 2021-2022

Preu de la prova específica del cicle inicial de grau mitjà                       125 €

Preu de la prova específica del cicle final de grau mitjà                          150 €

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-HIHI102. Transport i Manteniment Físic del Cavall Peu a Terra

20 h

100 €

MED-HIHI103. Hipologia

20 h

100 €

MED-HIHI104. Metodologia de l'Ensenyament de l'Hípica

70 h

350 €

MED-HIHI105. Acompanyament per Itineraris a Cavall

30 h

150 €

MED-HIHI106. Esdeveniments Hípics

10 h

50 €

MED-HIHI107. Formació Pràctica

150 h

450 €

Bloc específic complet

300 h

1.200 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà de Salt, Doma i Concurs Complet

Mòduls

Hores

Preu

MED-HIHI202. Ensenyament i Tecnificació Hípica

20 h

100 €

MED-HIHI203. Bases de l'Entrenament Esportiu del Cavall

30 h

150 €

MED-HIHI204. Preparació Física del Genet

20 h

100 €

MED-HIHI205. Paraeqüestre

20 h

100 €

MED-HIHI206. Organització d'Esdeveniments Hípics

10 h

50 €

MED-HISD207. Perfeccionament Tècnic en Salt

65 h

325 €

MED-HISD208. Perfeccionament Tècnic en Doma

65 h

325 €

MED-HISD209. Perfeccionament Tècnic en Concurs Complet

60 h

300 €

MED-HISD210. Formació Pràctica

200 h

500 €

Bloc específic complet

490 h

1.750 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà de Raid, Orientació i TREC

Mòduls

Hores

Preu

MED-HIHI202. Ensenyament i Tecnificació Hípica

20 h

100 €

MED-HIHI203. Bases de l'Entrenament Esportiu del Cavall

30 h

150 €

MED-HIHI204. Preparació Física del Genet

20 h

100 €

MED-HIHI205. Paraeqüestre

20 h

100 €

MED-HIHI206. Organització d'Esdeveniments Hípics

10 h

50 €

MED-HIHI211. Perfeccionament Tècnic en Raid

60 h

300 €

MED-HIHI212. Perfeccionament Tècnic en Trec

60 h

300 €

MED-HIHI213. Organització d'itineraris eqüestres

60 h

300 €

MED-HIHI214. Medi Natural

20 h

100 €

MED-HISD210. Formació Pràctica

200 h

400 €

Bloc específic complet

500 h

1.650 €

 

 

ANNEX 5 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Judo i Esports Associats per al curs 2021-2022

Preus del bloc específic del cicle inicial del grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

Med-juju 101. Ensenyament del Judo i Defensa Personal

40 h

328 €

Med-juju 102. Organització d'Activitats i Esdeveniments del Judo i la Defensa Personal

15 h

122 €

Med-juju103. Formació Pràctica

80 h

50 €

Bloc específic complet

135 h

500 €

 

ANNEX 6 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada per al curs 2021-2022

Preu de la prova específica de  grau mitjà

Nivell I                                                                          80 € federat; 100 € no federat

Nivell II. Barranc                                                           160 € federat; 180 € no federat

Nivell II. Mitja muntanya                                               130 € federat; 150 € no federat

Nivell II. Escalada                                                          160 € federat; 180 € no federat

Preus del bloc específic del nivell I de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

Desenvolupament Professional I

10 h

55 €

Formació Tècnica del Muntanyisme I

70 h

380 €

Medi Ambient de Muntanya

25 h

135 €

Seguretat en el Muntanyisme

35 h

190 €

Bloc específic complet

140 h

760 €

Preus del bloc específic del nivell II de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

Formació tècnica

150 h

540 €

Seguretat en Muntanya II

70 h

310 €

Conducció en Muntanya II

35 h

150 €

Entrenament en Muntanyisme II

35 h

150 €

Medi ambient en Muntanya II

35 h

150 €

Desenvolupament Professional

35 h

150 €

Bloc específic complet

140 h

1.450 €

 

 

ANNEX 7 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federació Balear de Piragüisme per al curs 2021-2022

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

RAE-PIPI101. Prova específica.

120 h

486 €

MED-PIPI1102. Tècnica d'Aigües Braves

15 h

81 €

MED-PIPI1103. Tècnica d'Aigües Tranquil·les

15 h

81 €

MED-PIPI1104. Tècnica de Caiac de Mar

10 h

40,50 €

MED-PIPI1105. Tècnica de Caiac Polo

10 h

40,50 €

MED-PIPI1106. Organització d'Iniciació en Piragüisme

20 h

81 €

MED-PIPI1107. Formació Pràctica

75 h

40,50 €

Bloc específic complet

145 h

850,50 €

Preus del Bloc Específic del cicle final de grau mitjà de Piragüisme en Aigües Tranquil·les

Mòduls

Hores

Preu

MED-PIPI202 Escola de Piragüisme

20 h

160 €

MED-PIPI203 Piragüisme adaptat

10 h

80 €

MED-PIPI204 Organizació d'esdeveniments en Piragüisme

10 h

80 €

MED-PIAT209 Perfeccionament tècnic en Piragüisme d'Aigües Tranquil·les

35 h

320 €

MED-PIAT210 Entrenament en Aigües Tranquil·les

40 h

320 €

MED-PIAT211 Maneig d'embarcacions d'esbarjo

20 h

160

MED-PIAT212 Formació Pràctica

110 h

80

Bloc específic complet

245 h

1200 €

 

ANNEX 8 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación de Salvamento y Socorrismo de les Illes Balears per al curs 2021-2022

Preu de la prova específica  del cicle inicial del grau mitjà                                45 €                                                                           

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-SSSS102. Instal·lacions Aquàtiques i Materials

15 h

70 €

MED-SSSS103. Metodologia del Salvament i Socorrisme

30 h

150 €

MED-SSSS104. Organització d'Esdeveniments d'Iniciació en Salvament i Socorrisme

10 h

50 €

MED-SSSS105. Seguretat i Intervenció en Instal·lacions Aquàtiques

35 h

150 €

MED-SSSS106. Formació Pràctica

80 h

360 €

Bloc específic complet

170 h

780 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-SSSS-201. Escola de Salvament i Socorrisme

25 h

105 €

MED-SSSS-202. Preparació Física del Socorrista

15 h

75 €

MED-SSSS-203. Perfeccionament Tècnic en Salvament i Socorrisme

40 h

170 €

MED-SSSS-204. Organització d'Esdeveniments de Tecnificació en Salvament i Socorrisme

25 h

105 €

MED-SSSS-205. Espais Aquàtics i Materials

25 h

105 €

MED-SSSS-206. Seguretat i Intervenció en Espais Aquàtics Naturals

35 h

150 €

MED-SSSS-207. Formació Pràctica

110 h

465 €

Bloc específic complet

275 h

1.175 €

 

ANNEX 9 Preus de la prova d'accés de caràcter específic i del bloc específic de la Federación Balear de Vela per al curs 2021-2022

Preu de la prova específica del cicle inicial del grau mitjà              30 €                                                                                    

Preus del bloc específic del cicle inicial de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-VEVE102. Formació Tècnica

15 h

84 €

MED-VEVE103. Seguretat de la Navegació i Conservació dels  Materials

30 h

252 €

MED-VEVE104. Metodologia de la Vela i Iniciació a la Competició

25 h

252 €

MED-VEVE105. Formació Pràctica

150 h

84 €

Bloc específic complet

220 h

756 €

Preus del bloc específic del cicle final de grau mitjà

Mòduls

Hores

Preu

MED-VEVE201. Escola de Vela

30 h

96 €

MED-VEVE202. Competicions i Esdeveniments a Vela 

24 h

64 €

MED-VEVE203. Seguretat en la Navegació a Vela

50 h

160 €

MED-VEVE204. Preparació Física del Regatista 

30 h

96 €

MED-VEVE205. Vela Adaptada

20 h

64 €

MED-VEAF206. Perfeccionament Tecnicotàctic de la Vela amb Aparell Fix

45 h

160 €

MED-VEAF207. Posada a Punt del Material d'Aparell Fix

50 h

160 €

MED-VEAF208. Formació Pràctica

200 h

32 €

Bloc específic complet

449 h

832 €