Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 203479
Correcció d’errors de la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de dia 26 d’octubre de 2020, per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions SOIB Ocupació i Formació per a 2020 per presentar projectes mixts d’ocupació i formació, finançada amb fons de Conferència Sectorial i que pot estar cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 (BOIB núm. 188 de 31 d’octubre de 2020)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

Mitjançant la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de dia 26 d'octubre de 2020, s'aprova la convocatòria de subvencions SOIB Ocupació i Formació per a 2020 per presentar projectes mixts d'ocupació i formació, finançada amb fons de Conferència Sectorial i que pot estar cofinançada pel Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 (BOIB núm. 188 de 31 d'octubre de 2020).

S'ha observat un error en la publicació en el BOIB d'aquesta Resolució, concretament en l'apartat 6, lletra B, punt 4, que estableix que la data d'inici dels projectes està compresa entre l'1 de maig i el 15 de novembre de 2021.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que: «Les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar l'error observat en l'apartat 6, lletra B, punt 4, en relació amb la data d'inici dels projectes:

On diu:

La data d'inici dels projectes estarà compresa entre l'1 de maig i el 15 de novembre de 2021.

Ha de dir:

La data d'inici dels projectes estarà compresa entre l'1 de maig i el 15 de desembre de 2021.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

   

Palma, 17 de maig de 2021

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Iago Negueruela Vázquez