Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 202136
Termini de presentació de sol·licituds d’autoritzacions o de renovació d’autorització de venda ambulant sota la modalitat de mercat periòdic, al terme de Santa Margalida per a l’exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 21 de maig de 2021 s'ha dictat resolució de batlia núm. 724/2021 en virtut de la qual s'estableix el termini de presentació de sol·licituds d'autoritzacions o de renovació d'autorització de venda ambulant sota la modalitat de mercat periòdic, al terme de Santa Margalida per a l'exercici 2021, la qual s'inserta a continuació:

DECRET DE BATLIA

Antecedents

1.- En data 24 de novembre de 2020, el ple acordà inicialment la modificació del Reglament municipal regulador de la venda ambulant del terme de Santa Margalida (BOIB Núm. 33 de dia 07/03/2015) introduint la següent Disposició addicional:

«Atès les circumstàncies excepcionals i normativa contínuament canviant sobre mesures adoptades entorn a la crisi sanitària COVID-19, la sol·licitud d'autorització o de renovació d'autorització de venda ambulant sota la modalitat de mercat periòdic només per a l'any 2021, es farà efectiva durant el període de temps que es determini mitjançant resolució de batlia.»

2.- En data 13 de febrer de 2021, es Publicà al BOIB núm. 19, es publicà l'aprovació definitiva de la modificació del Reglament municipal regulador de la venda ambulant del terme de Santa Margalida, abans esmentada

3.-Donada la actual millora entre d'altres de la situació sanitària, finalització de l'Estat d'Alarma així com relaxament de diverses restriccions relacionades amb la Covid-19, aquesta Batlia creu convenient determinar el període de temps en que s'han de realitzar las sol·licituds d'autoritzacions o de renovació d'autorització de venda ambulant sota la modalitat de mercat periòdic al terme de Santa Margalida.

D'acord amb l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de bases del règim local i d'acord amb les competències que per llei se'm confereixen, RESOLC:

Primer.- Establir el termini presentació sol·licituds d'autoritzacions o de renovació d'autorització de venda ambulant sota la modalitat de mercat periòdic, al terme de Santa Margalida per a l'exercici 2021, durant el període compres entre l'1 de juny i el 30 de juny de 2021 ambdós inclosos.

Segon.- Disposar la publicació del present Decret al BOIB i al taulell d'anuncis de la seu electrònica de la corporació.

Santa Margalida, a data de signatura electrònica

El Batle

Joan Monjo Estelrich

D'acord amb la funció de fe pública  prevista a l'art. 3.2h) del RD 128/2018, faig anotar dins l'exp. 1481/2021  , la present Resolució

La Secretària

Maria Magdalena Vicens Pons”

El que es publica per al seu general coneixement,

 

Santa Margalida, a data de signatura electrònica (24 de maig de 2021)

El batle

Joan Monjo Estelrich