Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 201992
Resolució de la directora general d'Infància, Joventut i Famílies per la qual s’ordena la publicació del cessament del president del Consell de la Joventut de les Illes Balears i del nomenament d’un nou vocal de la Comissió Permanent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El senyor Pere Riera Ortega va presentar el dia 5 de febrer de 2021 la seva dimissió a la Presidència del Consell de la Joventut de les Illes Balears per a la qual va ser escollit en data de 14 de desembre de 2019.

2. D'altra banda, durant el ple extaordinari del Consell de la Joventut de les Illes Balears de dia 13 de març de 2021 es va escollir el senyor Jorge Soler Cantero com a vocal de la Comissió Permanent, en representació de l'entitat membre Joventuts Socialistes de les Illes Balears.

3. Segons l'article 9.5 del Decret 63/2016, de 21 d'octubre, pel qual es crea el Consell de la Joventut de les Illes Balears, se n'estableixen les normes bàsiques d'organització i funcionament i s'aproven els principis generals que regulen els consells de la joventut d'àmbit insular i local, el nomenament i el cessament de les persones que formen part de la Comissió Permanent s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, mitjançant una resolució del director o la directora general competent en matèria de joventut.

Fonaments de dret

1. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 63/2016, de 21 d'octubre, pel qual es crea el Consell de la Joventut de les Illes Balears, se n'estableixen les normes bàsiques d'organització i funcionament i s'aproven els principis generals que regulen els consells de la joventut d'àmbit insular i local (BOIB núm. 134, de 22 d'octubre).

4. El Reglament de funcionament intern del CJIB, aprovat en la sessió plenària de dia 8 de juliol de 2017 (BOIB núm. 134, de 2 de novembre de 2017, amb correcció d'errades publicada en el BOIB núm.138, d'11 de novembre de 2017), modificat per Acord del Ple del dia 19 de desembre de 2020 (BOIB núm. 32 de 6 de març de 2021).

5. La Conselleria d'Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d'Infància, Joventut i Famílies, exerceix les seves competències en els àmbits materials de promoció i informació de les activitats juvenils, programes de mobilitat juvenil, participació i associacions juvenils, de conformitat amb el Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

6. Mitjançant Decret 51/2019, de 5 de juliol, pel qual es disposa el nomenament dels alts càrrecs i directors generals de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la senyora Marta Carrió Palou va ser nomenada directora general d'Infància, Joventut i Famílies.

Per tot això, dict la següent:

Resolució

Ordenar la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del cessament del senyor Pere Riera Ortega com a president del Consell de la Joventut de les Illes Balears, tot agraint-li la funció desenvolupada; i del nomenament del senyor Jorge Soler Cantero com a vocal de la Comissió Permanent d'aquest òrgan de participació juvenil, en representació de l'entitat membre Joventuts Socialistes de les Illes Balears.​​​​​​​

Palma, en la data de la signatura electrònica (13 de maig del 2021)

 

La directora general d'Infància, Joventut i Famílies

Marta Carrió Palou