Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 189042
Anunci d'exposició pública d'Estudi de viabilitat economicofinancera relatiu a la concessió del servei de gestió del quiosc-bar de la Plaça des Mercat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 273/2021

Procediment: actuacions preparatòries de contractes

Assumpte: contracte de concessió de serveis (quiosc-bar de la Plaça des Mercat)

Document signat per: el Sr. Batle

Resolució de Batlia núm. 120, de 30 de març de 2021, per la qual s'aprova inicialment expedient d'actuacions preparatòries del contracte de concessió de serveis.

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut, província Illes Balears,

FA SABER

Que per resolució de Batlia núm. 130, de 30 de març de 2021, es va acordar sotmetre a informació pública l'Estudi de viabilitat economicofinancera relatiu a la concessió del servei de gestió del quiosc-bar de la Plaça des Mercat, redactat per l'enginyer industrial Sr. Bernat Oliver Bestard.

En compliment de l'article 247.3 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, per la qual es tansposen a l'Ordenament jurídic espanyol les Directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014, l'Estudi de viabilitat se sotmet a exposició pública pel termini d'un mes, a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci.

Durant aquest termini, qualsevol persona interessada podrà examinar l'Estudi de viabilitat en les dependències municipals perquè formulin les observacions que estimin pertinents. Així mateix, estarà a la disposició de les persones interessades en la Seu electrònica de la Corporació Local.

El present anunci servirà de notificació a les persones interessades, en cas que no pugui efectuar-se la notificació personal de l'atorgament del tràmit d'audiència.

 

Maria de la Salut, 18 de maig de 2021

El batle president Bernat Quetglas Jordà