Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 200710
Acord del Consell de Govern de 24 de maig de 2021 pel qual es corregeixen determinades errades de l’Acord del Consell de Govern de 26 d’abril de 2021 pel qual s’aprova l’addenda a l’Acord de 13 de juliol de 2018 per donar compliment a l’apartat onzè de l’Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d’aprovació de l’Acord de reprogramació de l’Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l’ensenyament privat concertat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant l'Acord del Consell de Govern de 26 d'abril de 2021, es va aprovar l'addenda a l'Acord de 13 de juliol de 2018 per donar compliment a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears en allò que es refereix a la reducció a 23 hores setmanals lectives per al professorat amb jornada completa. Aquest Acord es va publicar en el BOIB núm. 55, de 27 d'abril de 2021.

S'ha observat que en la transcripció de l'Acord esmentat es va incórrer en un error, atès que fa referència al professorat major de cinquanta anys. L'addenda, en canvi, no estableix aquesta limitació.

D'acord amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les administracions poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, les errades materials, de fet o aritmètiques dels seus actes.

Els apartats 1, 2 i 4 de l'article 19 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, disposen:

1. Els documents publicats amb errors o omissions que n'alterin o en modifiquin el contingut o puguin suscitar dubtes pel que fa al cas han de ser reproduïts, en tot o en part, amb les correccions pertinents.

[...]

3. Quan es tracti de simples errors o omissions materials, que ja figuraven en el text tramès per publicar i que no constitueixen una modificació o una alteració del sentit dels textos, la rectificació dels quals s'estimi convenient per evitar possibles confusions, ha de fer la rectificació l'òrgan del qual emani el text i s'ha de reproduir en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en tot o en part, amb les correccions escaients.

4. Els supòsits prevists en l'apartat 2 d'aquest article s'han d'intitular en el sumari com a Correcció d'errates. Els prevists en l'apartat 3 s'han d'intitular com a Correcció d'errades. En ambdós supòsits, la correcció s'ha de publicar en la mateixa secció, subsecció i epígraf en el qual es va publicar el text que es corregeix.

Per tot això, el Consell de Govern a proposta del conseller d'Educació i Formació Professional, en la sessió de dia 24 de maig de 2021 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Corregir l'errada comesa en el primer apartat de l'Acord del Consell de Govern de 26 d'abril de 2021 pel qual s'aprova l'addenda a l'Acord de 13 de juliol de 2018 per donar compliment a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears, de la manera següent:

On diu:

Primer. Aprovar l'addenda a l'Acord de 13 de juliol de 2018 pel qual s'aprova l'Acord per donar compliment a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears en allò que es refereix a la reducció a 23 hores setmanals del professorat major de 50 anys amb jornada completa, la redacció de la qual és la següent:

Hi ha de dir:

Primer. Aprovar l'addenda a l'Acord de 13 de juliol de 2018 pel qual s'aprova l'Acord per donar compliment a l'apartat onzè de l'Acord del Consell de Govern de 27 de maig de 2016 d'aprovació de l'Acord de reprogramació de l'Acord de 2008 i altres millores sociolaborals del professorat de l'ensenyament privat concertat de les Illes Balears en allò que es refereix a la reducció a 23 hores lectives setmanals del professorat amb jornada completa, la redacció de la qual és la següent:

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Contra aquest Acord, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que el dicta en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb el que disposen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o, alternativament, un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb el que disposen els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 24 de maig de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez