Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 196926
Decret de delegació de funcions de la interventora general en les interventores delegades del Consell de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Presidència, en data 18 de maig de 2021, ha dictat el següent decret:

“Mitjançant el Decret de la Presidència de dia 24 de febrer de 2021 (BOIB 28 de 27 de febrer)) pel qual es determinen les funcions i estructura de la Intervenció General del Consell Insular de Mallorca,  es troben distribuïdes entre la Intervenció General, la Intervenció Adjunta i les Intervencions Delegades les funcions reservades de control intern de l'activitat econòmic financera del Consell Insular de Mallorca i dels ens que formen el sector públic insular.

Vist el Decret de la Presidència del Consell de Mallorca de dia 8 de juliol de 2019 (BOIB núm. 92 de 9 de juliol de 2019) pel qual es resol crear els departaments en què ha quedat estructurat el Consell de Mallorca, i el Decret de data 12 de juliol de 2019 (BOIB núm. 96 de dia 13 de juliol de 2019), on estructuren internament els departaments que integren el Govern del Consell de Mallorca.

Atès el que disposa l'article 34-1 h) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local.

Atès  l'article 15 del RD 128/2018, de 16 de març, pel que es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració Local amb habilitació de caràcter nacional que permet que les funcions reservades a la Intervenció General puguin ser encomanades per aquesta, prèvia autorització de la presidenta, als llocs de col·laboració immediata i auxili, que les exerciran sota la dependència funcional i jeràrquica del titular de la Intervenció General.

Tenint en compte el volum de feina que actualment genera  l'Institut Mallorquí d'Afers Socials es considera necessari assignar 2 interventores delegades per exercir la Funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat Econòmic financera de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de forma temporal fins a nova distribució de funcions.

Per tot això,

DECRET

1. Modificar el punt 3 del decret de dia 4 de març de 2021, pel qual es deleguen funcions de la interventora general en les interventores delegades del Consell de Mallorca, de les actuacions de control intern, de l'activitat econòmic financera del Consell de Mallorca i la seva Administració Institucional,  que queda determinat de la següent manera:  Autoritzar la delegació a favor de la Sra. Francisca Martorell Pujadas, i la Sra. Asunción Pou de los Mozos, interventores delegades del Consell de Mallorca, la funció interventora respecte dels actes derivats de l'activitat econòmic financera, llevat de les despeses de personal, de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, i signaran indistintament com a interventores delegades de l'IMAS.

2. Aquest Decret entra en vigor el dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Palma, 21 de maig del 2021

L'òrgan resolutiu

Catalina Cladera Crespí