Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 196866
Modificació de les Bases del VII Premi Font i Roig d’assaig 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient núm.: 606/2020 en relació amb el núm. PLN/2021/3

Procediment: accions de caràcter cultural

Assumpte: modificació de les Bases del VII Premi Font i Roig d'assaig 2021

Document signat per: el Sr. Batle

ANUNCI

El Sr. Bernat Quetglas Jordà, en la seva condició de Batle President de l'Ajuntament de Maria de la Salut,

FA SABER

Que en la Sessió ordinària del Ple celebrada dia 17 de maig de 2021, la Corporació Local va aprovar la modificació de les Bases que regiran el VII Premi Font i Roig d'assaig 2021.

En compliment de l'article 7 de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, es publica aquesta.

ON DIU:

«4. ADMISSIÓ DE LES OBRES

El termini d'admissió de les obres acabarà dia 7 de maig de 2021, a les 14 h. Les obres es podran presentar a l'Ajuntament de Maria de la Salut (plaça des Pou, 13, 07519 Maria de la Salut), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Hi seran admeses les obres que es lliurin personalment o que hi arribin per correu, si la data d'emissió no és posterior a dia 7 de maig de 2021. L'Ajuntament de Maria de la Salut lliurarà a l'autor un rebut de recepció de l'obra. En haver estat presentada al Premi, cap obra no podrà ser retirada per l'autor per tal de fer-hi correccions, ampliacions o per renunciar al concurs.

5. JURAT

Es constituirà un jurat integrat per l'editor i dos membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana; pel batle de l'Ajuntament de Maria de la Salut, com a president del jurat, amb veu i sense vot; i per un membre de l'administració municipal triat a aquest efecte que actuarà com a secretari del jurat, amb veu i sense vot. El veredicte emès pel jurat es farà públic dia 21 de maig de 2021. El jurat podrà declarar desert el premi, però en cap cas no podrà atorgar-lo de manera compartida. El jurat podrà recomanar les publicacions que cregui oportunes de les obres finalistes. El jurat resoldrà tots aquells aspectes que no contemplin aquestes bases. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

6. DOTACIÓ ECONÒMICA I EDICIÓ DE LES OBRES PREMIADES

S'estableixen els següents premis per al treball premiat:

• Obra guanyadora: premi de 800 euros i publicació del treball premiat.

L'obra premiada serà editada per Lleonard Muntaner, Editor a la col·lecció Panorama de les Illes Balears. La dotació econòmica del premi anirà a compte dels drets d'autor.

La presentació de l'obra impresa es durà a terme el setembre de 2021, durant les festes de la Mare de Déu de Maria.

7. CUSTÒDIA I RETIRADA D'EXEMPLARS

L'Ajuntament de Maria de la Salut posarà esment en la custòdia dels originals mentre estiguin en poder seu, encara que no es farà responsable de la pèrdua o del deteriorament d'aquests. Els treballs que no hagin estat premiats podran ser retirats de l'Ajuntament, sempre que se'n presenti el rebut corresponent, fins al 18 de juny de 2021. Transcorregut aquest termini, els originals seran destruïts.»

HA DE DIR:

«4. ADMISSIÓ DE LES OBRES

El termini d'admissió de les obres acabarà dia 15 de juny de 2021, a les 14 h. Les obres es podran presentar a l'Ajuntament de Maria de la Salut (plaça des Pou, 13, 07519 Maria de la Salut), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Hi seran admeses les obres que es lliurin personalment o que hi arribin per correu, si la data d'emissió no és posterior a dia 15 de juny de 2021. L'Ajuntament de Maria de la Salut lliurarà a l'autor un rebut de recepció de l'obra. En haver estat presentada al Premi, cap obra no podrà ser retirada per l'autor per tal de fer-hi correccions, ampliacions o per renunciar al concurs.

5. JURAT

Es constituirà un jurat integrat per l'editor i dos membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana; pel batle de l'Ajuntament de Maria de la Salut, com a president del jurat, amb veu i sense vot; i per un membre de l'administració municipal triat a aquest efecte que actuarà com a secretari del jurat, amb veu i sense vot. El veredicte emès pel jurat es farà públic dia 31 de juliol de 2021. El jurat podrà declarar desert el premi, però en cap cas no podrà atorgar-lo de manera compartida. El jurat podrà recomanar les publicacions que cregui oportunes de les obres finalistes. El jurat resoldrà tots aquells aspectes que no contemplin aquestes bases. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

6. DOTACIÓ ECONÒMICA I EDICIÓ DE LES OBRES PREMIADES

S'estableixen els següents premis per al treball premiat:

• Obra guanyadora: premi de 800 euros i publicació del treball premiat.

L'obra premiada serà editada per Lleonard Muntaner, Editor a la col·lecció Panorama de les Illes Balears. La dotació econòmica del premi anirà a compte dels drets d'autor.

La presentació de l'obra impresa es durà a terme en la primera quinzena d'octubre de 2021.

7. CUSTÒDIA I RETIRADA D'EXEMPLARS

L'Ajuntament de Maria de la Salut posarà esment en la custòdia dels originals mentre estiguin en poder seu, encara que no es farà responsable de la pèrdua o del deteriorament d'aquests. Els treballs que no hagin estat premiats podran ser retirats de l'Ajuntament, sempre que se'n presenti el rebut corresponent, fins al 15 d'agost de 2021. Transcorregut aquest termini, els originals seran destruïts.»

El que es publica per a general coneixement i efectes oportuns.

 

Maria de la Salut, 21 de maig de 2021

El batle president Bernat Quetglas Jordà