Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 156377
Rectificacions errades relació llocs de feina

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atès l'acord de Ple de data 29 d'abril de 2021, aprovant la rectificació de errades detectades a les darreres modificacions de la Relació de Llocs de Treball publicades.

Es fa públic els següent extracte:

 

«A C O R D

Únic.- Advertits els errors contemplats a les darreres Modificacions de la Relació de Llocs de Treball publicades al BOIB número 7 de dia 16 de gener de 2021 i al BOIB número 7 de dia 16 de gener de 2020, procedir a la seva publicació al BOIB amb les rectificacions corresponents a:

  • Complement específic Nivells A1/A2: On deia 20.898,50 ha de dir 21.508,34€.

  • Complement específic Nivell C1 (Caps Administratius): On deia 13.422,07€, ha de dir 13.964,16€.

  • Complement Específic dels codis que es corresponen als Tècnics d'Administració Especial de Joventut, Educació i Cultura, d'Esports i de Patrimoni, i de la TAG de Cultura i Educació, i on diu C. Especif. 13.422,07€., ha de dir C. Especif. 13.544,87€€.

Actualitzar totes les quanties en l'increment de les retribucions complementàries dels funcionaris, corresponent als límits fixats anualment en la Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per el personal públic i en concret a l'apartat que fitxa el complement específic.

Tots aquestes quanties es relacionen a la modificació que s'adjunta com Annex i que consta a l'expedient.

- Procedir a reflectir a la Relació de Llocs de Treball el lloc amb codi RPF14.0001, corresponent a la categoria Oficial de la Policia Local.

- Procedir a incloure la «T» de turnicitat, als dos llocs de nova creació d'auxiliar d'arxiu i biblioteca, codis RPF11.08 i RPF42, i als dos llocs d'inspector de medi ambient, codis RPF20.03 i RPF20.04,

- Procedir a reflectir el requisit de lloc «certificat de penals» a tots els llocs susceptibles de tenir contacte amb menors.»

Contra la present resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l'hagi aprovat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Andratx, en el dia de la signatura electrònica (4 de maig de 2021)

La regidora personal, SAC, Educació

Margarita Esteva Jofre

Documents adjunts