Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 190907
Resolució de la directora general de Personal Docent de 18 de maig de 2021, per la qual es modifica la Resolució de la directora general de Personal Docent de 6 de maig de 2021 per la qual es fa pública l'adjudicació definitiva de places als funcionaris docents del cos de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de professors de música i arts escèniques, de professors d'escoles oficials d'idiomes, i de professors i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny que participen en el concurs de trasllats d'àmbit estatal convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 19 d'octubre de 2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 62 , de 13 de maig de 2021 es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de 6 de maig de 2021 per la qual es fa pública l'adjudicació definitiva de places als funcionaris docents del cos de catedràtics i de professors d'ensenyament secundari, de professors tècnics de formació professional, de catedràtics i de professors de música i arts escèniques, de catedràtics i de professors d'escoles oficials d'idiomes, de catedràtics i de professors d'arts plàstiques i disseny, i de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny que participen en el concurs de trasllats d'àmbit estatal convocat per Resolució de la directora general de Personal Docent de 19 d'octubre de 2020.

2. A l'annex 1 d'aquesta Resolució, es publica l'adjudicació amb caràcter definitiu i ordenada alfabèticament, amb la puntuació total i per apartats, i amb indicació de la modalitat en què han participat, de la destinació que han obtingut els funcionaris docents abans esmentats que han participat en el concurs de trasllats convocat per la Resolució de 19 d'octubre de 2020.

3. Posteriorment a la publicació de la Resolució de 6 de maig de 2021 s'han advertit errades d'omissió, les quals es procedeixen a rectificar mitjançant la present Resolució.

La directora general de Personal Docent d'acord amb l'apartat 1. a) de la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional de 19 de març de 2021 de delegació de determinades competències en matèria de gestió de personal en la directora general de Personal Docent (BOIB núm. 41, de 25 de març), és competent per dictar aquesta Resolució.

Per tot això, i en virtut de les competències que tinc atribuïdes, dict la següent

 

Resolució

Primer. Modificar l'annex 1 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de 6 de maig de 2021 en el sentit d'incorporar els funcionaris docents que es varen ometre i es relacionen a l'annex d'aquesta Resolució.

Segon. Publicar aquesta Resolució i el seu annex en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També hi poden interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 18 de maig de 2021

La directora general de Personal Docent Rafaela Sánchez Benítez Per delegació del conseller d'Educació i Formació Professional (BOIB núm. 41, de 25/03/2021)

Documents adjunts