Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SELVA

Núm. 188900
Rectificació d’errors del Catàleg d’elements i espais protegits del terme municipal de Selva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió ordinària celebrada l'11 de maig de 2021 el Ple de l'Ajuntament de Selva va adoptar per unanimitat l'acord següent:

«Primer. Aprovar la rectificació de l'error material o de fet de la fitxa AE-UM04 del Catàleg d'elements i espais protegits del terme municipal de Selva que el Ple de la corporació va aprovar definitivament el 12 de maig de 2020 (publicació corregida al BOIB núm. 175 de 13 d'octubre de 2020) relatiu a la referència al corral com a element a preservar de l'immoble ubicat al carrer des Pou, núm. 4, de Moscari (Can Roig), tot això d'acord amb la nova fitxa redactada pel servei de planejament del Consell de Mallorca el gener de 2021 en virtut del conveni de col·laboració subscrit amb l'Ajuntament.

Segon. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes d'allò establert per l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com publicar a la seu electrònica de l'Ajuntament, a més de l'acord, la documentació rectificada.»

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos a partir de la publicació, tot això de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Selva, 13 de maig de 2021

El batle Joan Rotger Seguí