Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 184809
Modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'ICIO

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Porreres, en sessió ordinària celebrada el dia 22 de març de 2021, va acordar l'aprovació inicial de la modificació de l'ICIO, l'edicte del qual es va publicar en el BOIB núm. 42 de 27 de març, sense que s'hagin presentat al·legacions. Per aquest motiu, la modificació queda aprovada definitivament i es publica el text íntegre en compliment de l'article 17 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març:

« Aprovar la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 3 reguladora de l'impost de construccions, instal·lacions i obres amb la redacció que a continuació es recull: «Bonificació el 95% a favor de les construccions, instal·lacions o obres en les quals s'incorporin sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia solar».

Contra el present Acord, conforme a l'article 19 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es podrà interposar pels interessats recurs contenciós-administratiu, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial davant el Tribunal Superior de Justícia.

 

Porreres,  en el dia de la signatura electrònica (17 de maig de 2021)

La batlessa

Francisca Mora Veny