Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 183850
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit al Registre de Convenis Col·lectius, Acords col·lectius de treball i Plans d’igualtat de les Illes Balears, i la publicació de l'Acta d’aprovació de les taules salarials per a l’any 2020 del Conveni col·lectiu de l’empresa Institut Superior Emergències SLU (codi de conveni 07100612012019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 31 d'agost de 2020 els membres de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de l'empresa Institut Superior Emergències SLU es van reunir per a acordar l'actualització de les taules salarials per a l'any 2020 i van subscriure la corresponent acta de la reunió.

2. El 21 d'abril de 2021, el senyor José Vicente Planells Roig, en representació de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu, va sol·licitar el registre, el dipòsit i la publicació de l'Acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del Text Refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/1995, de 24 de març.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar l'Acta d'aprovació de les taules salarials per a l'any 2020 del Conveni col·lectiu de l'empresa Institut Superior Emergències SLU de 31 d'agost de 2020 en el Registre de Convenis Col·lectiu, Acords col·lectius de treball i Plans d'igualtat de les Illes Balears.

2. Publicar l'Acta en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Paritària i que la versió catalana és la seva traducció.

4. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (7 de maig de 2021)

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

 

ACTA Nº 2 DE LA COMISSIÓ PARITÀRIA DEL CONVENI COL·LECTIU DE L'EMPRESA INSTITUT SUPERIOR EMERGÈNCIES S.L.U PER LA QUE S'ACORDA LA REVISIÓ SALARIAL PER A L'ANY 2020

ASSISTENTS

REPRESENTACIÓ EMPRESARIAL:

Sr. Matías Leonardo Ise

REPRESENTACIÓ UNITÀRIA:

D. Giraldo Olivar Hoyos

Dña. Celsa Hoyos Rojas

D. Juan Díez Campanini

A Palma (Illes Balears), sent les 19.00 hores del dia 31 d'agost de 2020, es reuneixen les persones al marge esquerre relacionades a fi de procedir a l'aprovació dels salaris corresponents a l'exercici 2020.

Aixeca la present Acta, el Sr. José Vicente Planells Roig, assessor empresarial, al qual els assistents confereixen les facultats oportunes per a la presentació i registre de la present acta en la Direcció General de Treball, perquè aquesta la registri i ordeni la seva publicació en el butlletí oficial corresponent.

Una vegada sotmès a debat i d'acord amb el que s'estableix en l'article 12 del conveni col·lectiu, les parts acorden i convenen:

Fixar l'increment salarial per a l'any 2020, prenent les taules vigents durant l'any 2019 com a base, aquestes s'actualitzaran, conforme al que s'estableix en l'article 12, incrementant-les en un 0,8% prenent com a referència l'increment de l'IPC, no obstant això, a causa de l'increment del salari mínim per a l'any 2020 en un 5,5%, els grups professionals que no aconsegueixin aquest import, seran incrementats en aquest percentatge, amb efectes des del dia 1 de gener de 2020.

Que pel que concerneix els imports salarials derivats del conveni col·lectiu d'empresa, de l'aplicació del percentatge citat resultarien les següents salaris basi per a cada grup professional:

  • Grup I: 1.275,12 euros mensuals, equivalents a 17851,68 euros anuals incloent les gratificacions extraordinàries
  • Grup II: 950 euros mensuals, equivalents a 13.300 euros anuals incloent les gratificacions extraordinàries
  • Grup III: 950 euros mensuals, equivalents a 13.300 euros anuals incloent les gratificacions extraordinàries
  • Grup IV: 950 euros mensuals, equivalents a 13.300 euros anuals incloent les gratificacions extraordinàries

Els treballadors i treballadores a temps parcial, percebran el salari en proporció al nombre d'hores de treball.

La present Acta, és redactada, llegida, aprovada i signada en el dia i lloc indicats en l'encapçalament, pels assistents a la reunió, qui signen la present en mostra de la seva conformitat.

I no havent-hi més assumptes que tractar, i sent les 19'30 hores, es dóna per finalitzada la reunió.