Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 165781
Resolució del dia 28 d’abril de 2021 de la Universitat de les Illes Balears per la qual es convoquen proves selectives d’accés al subgrup A1 pel torn lliure per a l’ingrés a l’escala de tècnics de gestió de cossos generals d’aquesta universitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposen els Estatuts d'aquesta universitat, aprovats pel Decret 64/2010, de 14 de maig (Butlletí Oficial de les Illes Balears, núm. 76, de 22 de maig), aquest Rectorat, en ús de les competències que té atribuïdes a l'article 75.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, amb la finalitat d'atendre les necessitats del personal d'administració i serveis, acorda de convocar proves selectives per a l'ingrés a l'escala de tècnics de gestió de la Universitat de les Illes Balears, subgrup A1, de conformitat amb les següents:

Bases de la convocatòria

1.  Normes generals

1.1. Es convoquen proves selectives per cobrir una plaça vacant de personal funcionari de carrera de l'escala de tècnics de gestió de cossos generals de la Universitat de les Illes Balears, subgrup A1, pel sistema de concurs oposició, torn lliure i amb destinació a l'illa de Mallorca.

La plaça convocada està inclosa en l'oferta d'ocupació pública aprovada per Consell de Govern de la Universitat de les Illes Balears i publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears l'any 2017 (BOIB núm. 158, de 26 de desembre).

1.2. A aquestes proves selectives els són aplicables la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears (Butlletí Oficial de les Illes Balears de 3 d'abril), els Estatuts d'aquesta universitat, aprovats pel Decret 64/2010, de 14 de maig (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 76, de 22 de maig), el que es disposa en aquesta convocatòria i la resta de normativa vigent que resulti aplicable.

1.3. La convocatòria ha de complir el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes en l'accés a l'ocupació pública, d'acord amb el que estableixen l'article 14 de la Constitució espanyola, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes.

1.4. D'acord amb el que preveu l'article 75.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, aquesta convocatòria s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), mitjançant un resum. La publicació del BOIB és la que s'ha de prendre com a referència a l'efecte del còmput de terminis per presentar instàncies.

1.5. El desenvolupament del lloc de treball convocat queda sotmès a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, i al Reial decret 598/1985, de 30 d'abril, sobre incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, de la Seguretat Social i dels ens, organismes i empreses dependents.

1.6. Totes les resolucions que derivin d'aquesta convocatòria es publicaran a l'espai habilitat per a convocatòries de selecció de personal de la seu electrònica de la UIB: <https://seu.uib.cat/Convocatories/PAS/>.

2. Requisits dels aspirants

2.1. Per ser admesos a les proves selectives, els aspirants han de complir els requisits següents:

a. Tenir nacionalitat espanyola o qualsevol altra de les que permeten l'accés a l'ocupació pública, segons l'article 57 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

b. Haver complert setze anys i no excedir de l'edat de jubilació forçosa.

c. No haver estat separat, mitjançant procediment disciplinari, de cap administració o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de funcions públiques.

Els aspirants amb nacionalitat que no sigui l'espanyola han d'acreditar, igualment, no estar sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi, al seu Estat, l'accés a la funció pública.

d. Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l'exercici de les funcions corresponents.

e. Tenir el títol oficial de grau o llicenciat en Dret. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, s'ha de tenir la credencial que n'acrediti l'homologació.

f. Tenir el nivell C1 de coneixements de llengua catalana exigible per a l'accés al subgrup A1, de conformitat amb l'Acord normatiu 12595/2017, del dia 20 de desembre, pel qual s'aproven diverses modificacions del catàleg de llocs de treball del personal funcionari i laboral d'administració i serveis de la UIB.

h. Haver satisfet la taxa per drets d'examen d'acord amb la base 4. Sol·licituds.

2.2. Tots els requisits enumerats a la base 2.1. s'han de tenir el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds i s'han de mantenir fins al moment de la presa de possessió com a funcionari/ària de carrera.

3. Adaptació de les proves

3.1. Els aspirants amb discapacitat que necessitin adaptacions de temps i mitjans per a la realització dels exercicis han d'indicar a la sol·licitud de la base 4.1. la petició de les possibles adaptacions i presentar el certificat de l'equip multiprofessional del Centre Base de Valoració de la Discapacitat competent, que ha de ser emès abans del començament de les proves selectives.

Aquest justificant s'ha de presentar en el termini de presentació de sol·licituds al qual fa referència la base 4.4.

No aportar el justificant suposa la impossibilitat de fer les adaptacions per realitzar les proves.

4. Sol·licituds

4.1. Les persones que vulguin participar en aquestes proves selectives han de sol·licitar-ho telemàticament i emplenar, obligatòriament, la sol·licitud disponible a la seu electrònica de la UIB, a l'apartat «Catàleg de procediments», <https://seu.uib.cat/Cataleg-de-Procediments/>, de conformitat amb el que estableix l'article 10 de l'Acord normatiu 11504/2015, de 18 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament del registre electrònic de la Universitat de les Illes Balears.

4.2. Per poder realitzar el tràmit per modalitat telemàtica és requisit que la persona que fa la sol·licitud la pugui signar electrònicament per una d'aquestes vies:

1. Per mitjà d'un certificat electrònic reconegut o qualificat (DNI electrònic i qualsevol altre que compleixi els requisits de l'article 10 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre).

2. Per mitjà de les credencials corporatives.

4.3. A fi de preservar el principi d'igualtat en l'accés a la funció pública, al campus universitari, carretera de Valldemossa, km 7.5, Son Lledó, Palma, a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera, carrer del Calvari, 1, Eivissa, i a la Seu universitària de Menorca, carrer de Santa Rita, 11, Alaior, hi haurà disponible una oficina d'assistència en matèria de registre, per facilitar als / a les aspirants que puguin formalitzar i firmar la sol·licitud d'inscripció i d'altres que es derivin del procediment.

4.4. El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, i s'han d'adreçar al Magnífic Senyor Rector de la Universitat de les Illes Balears.

4.5. Juntament amb la sol·licitud, les persones interessades hi han d'adjuntar el justificant d'haver satisfet els drets d'examen, el qual, en cas que no hi sigui, determinarà l'exclusió de l'aspirant. A més, s'ha d'indicar en el justificant de pagament el DNI de la persona aspirant a participar en les proves.

En cap cas el pagament no suposa la substitució del tràmit de presentació, en el termini i la forma escaients, de la sol·licitud davant l'òrgan expressat a la base 4.4.

4.6. Els drets d'examen són de 28,32 euros i s'han d'ingressar al compte: ES22 2038 3471 2664 0000 0266 UIB oposicions/concursos, obert a l'entitat Bankia.

Estan exemptes de pagar la taxa d'examen les persones a les quals es refereix l'article 14 de la Llei 55/1999, de 29 de desembre, de mesures fiscals, administratives i de l'ordre social, en els terminis i les condicions que s'hi detallen. Les persones afectades n'han de presentar el justificant corresponent.

D'acord amb l'article 62.3 de la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre el règim específic de taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificada per la Llei 15/2012, de 27 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2013 (BOIB núm. 195, de 29 de desembre), «quan per causes no imputables al subjecte passiu l'activitat que constitueix el fet imposable de la taxa no es faci, és procedent la devolució de l'import corresponent. Per tant, no és procedent cap devolució de la taxa en els supòsits d'exclusió de les proves selectives per causes imputables a la persona interessada».

4.7. Els/les aspirants amb discapacitat que sol·licitin adaptacions han d'adjuntar a la sol·licitud el dictamen de l'equip multiprofessional competent al qual fa referència la base 3.1. En cas de no tenir-lo en el termini, s'ha de presentar una còpia de la sol·licitud del dictamen amb el registre d'entrada.

4.8. La persona que signa la sol·licitud declararà que són certes les dades que consigna i que reuneix els requisits exigits per a l'ingrés, i en especial els assenyalats a la convocatòria. Els requisits s'han d'acreditar en cas que l'aspirant figuri a la llista definitiva d'aspirants que hagin superat el procés selectiu, d'acord amb la base 11. Presentació de documents.

4.9. L'autoritat convocant, per si mateixa o a proposta del/de la president/a del tribunal, pot sol·licitar, a l'efecte que sigui procedent, que les persones interessades acreditin els punts on se suposa que han incorregut en inexactitud o falsedat a l'hora de formular la sol·licitud corresponent.

4.10. Els errors de fet que puguin advertir-se a les sol·licituds es poden corregir en qualsevol moment, d'ofici o a petició de la persona interessada.

5. Admissió dels aspirants

5.1. Acabat el termini de presentació de sol·licituds i en el termini màxim d'un mes, el Rector de la Universitat de les Illes Balears dictarà i farà pública la resolució per la qual declararà aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió.

Les persones interessades han de comprovar que no figuren a la relació de persones excloses, i que, a més, consten a la llista de persones admeses. Per esmenar el possible defecte o presentar els documents que siguin preceptius, les persones excloses o omeses han d'emplenar la sol·licitud disponible a la seu electrònica de la UIB, en el termini de deu dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la resolució.

Acabat el termini al qual fa referència el paràgraf anterior, i esmenades les sol·licituds, el Rector dictarà resolució en què declararà aprovada la llista definitiva de persones admeses i excloses, en la qual es farà pública la determinació del lloc i la data de començament del primer exercici de la fase d'oposició.

5.2. Qualsevol notificació anterior a les proves es farà pública mitjançant la seu electrònica de la UIB.

5.3. Contra la resolució que declari aprovada la llista definitiva de persones admeses i excloses, que exhaureix la via administrativa, s'hi pot interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de Palma, en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució o, potestativament, recurs de reposició davant el Rector en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la seva publicació.

6. Tribunal

6.1. El procediment d'actuació del tribunal s'ha d'ajustar en tot moment al que disposa la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

6.2. El tribunal qualificador d'aquestes proves es farà públic amb la resolució del Rector en la qual es declari aprovada la llista definitiva de persones admeses i excloses.

6.3. Els/les membres del tribunal han d'abstenir-se d'intervenir, i ho han de notificar al Rector de la Universitat, si hi concorren circumstàncies de les previstes a l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, o si han realitzat tasques de preparació d'aspirants a proves selectives en els cinc anys anteriors a la publicació d'aquesta convocatòria. El president pot demanar a les persones que formen part del tribunal declaració expressa de no trobar-se sotmeses a alguna de les circumstàncies previstes a l'article 23.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

Així mateix, els aspirants poden recusar, de conformitat amb l'article 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, els membres del tribunal quan hi concorrin les circumstàncies previstes al paràgraf anterior.

6.4. Amb anterioritat a l'inici de les proves selectives, l'autoritat convocant publicarà la resolució per la qual es nomenen els/les nous/noves membres del tribunal que hagin de substituir els que n'hagin perdut la condició per alguna de les causes previstes a la base 6.3. o per altres causes. Aquesta resolució es publicarà a l'espai habilitat per a convocatòries de selecció de personal de la seu electrònica de la UIB.

6.5. Amb la convocatòria prèvia del president, es constituirà el tribunal, amb assistència del/de la president/a, el/la secretari/ària i els/les vocals titulars. Si hi manca cap titular, serà substituït pel/per la suplent respectiu/va.

El tribunal acordarà totes les decisions que li corresponguin amb vista al desenvolupament correcte de les proves selectives.

6.6. A partir de la constitució del tribunal, aquest, per actuar vàlidament, requerirà la presència del/de la president/a, del/de la secretari/ària i de dos/dues vocals.

Els acords s'adoptaran per majoria d'assistents, i dirimirà els empats el vot del president.

6.7. Durant el desenvolupament de les proves selectives, el tribunal resoldrà els dubtes que puguin sorgir en l'aplicació d'aquestes normes, així com el que s'hagi de fer en els casos que no s'hi preveuen.

6.8. El tribunal pot decidir la incorporació a les seves feines d'assessors especialistes per a les proves corresponents als exercicis que estimi pertinents, així com per a la valoració dels mèrits. Aquests assessors s'han de limitar a prestar col·laboració en les seves especialitats tècniques i tindran veu, però no vot. La designació dels/de les assessors/es s'ha de comunicar al Rector de la Universitat.

6.9. El tribunal qualificador ha d'adoptar les mesures necessàries en els casos en què convingui, de manera que els/les aspirants amb discapacitats gaudeixin de condicions similars per a la realització dels exercicis que la resta dels participants, de conformitat amb el que disposa el Decret 36/2004, de 16 d'abril, pel qual es regula l'accés, la promoció interna i la provisió de llocs de treball de persones amb discapacitat a la funció pública de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En aquest sentit, s'establiran, per a les persones amb discapacitats que ho demanin en la forma prevista a la base 3, les adaptacions possibles en temps i mitjans per a la realització dels exercicis.

6.10. El president del tribunal ha d'adoptar les mesures oportunes per garantir que els exercicis de la fase d'oposició siguin corregits sense que es conegui la identitat dels/de les aspirants.

6.11. A efectes de comunicacions i altres incidències, el tribunal tindrà la seu al Rectorat de la Universitat de les Illes Balears, cra. de Valldemossa, km 7.5, Son Lledó, Palma. El tribunal disposarà que en aquesta seu almenys una persona, membre o no del tribunal, atengui les qüestions que siguin plantejades en relació amb aquestes proves selectives.

6.12. El tribunal que actuï en aquestes proves selectives es regularà per l'Acord normatiu 11963/2016, del dia 21 de juliol (FOU núm. 434), pel qual es modifica l'Acord normatiu 11216/2014, de 17 de desembre, pel qual es regulen les indemnitzacions per raó del servei del personal al servei de la Universitat de les Illes Balears i les despeses per reunions, cursos, conferències o seminaris, estades d'investigació i d'atencions protocol·làries i de representació.

6.13. En cap cas el tribunal no pot declarar que han superat les proves selectives un nombre superior d'aspirants que el de places convocades. Qualsevol proposta d'aprovats que contradigui aquesta norma serà nul·la de ple dret, d'acord amb el que disposa l'article 52.3 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la Funció Pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

No obstant això, sempre que els òrgans de selecció hagin proposat el nomenament del mateix nombre d'aspirants que el de places convocades, i amb la finalitat d'assegurar-ne la cobertura, quan es produeixin renúncies dels/de les aspirants seleccionats/des, abans del seu nomenament o presa de possessió, l'òrgan convocant pot requerir a l'òrgan de selecció una relació complementària dels/de les aspirants que segueixin als/a les proposats/des, per al possible nomenament com a funcionaris/àries de carrera.

7. Procediment selectiu

7.1. El sistema de selecció dels/de les aspirants constarà de dues fases: una primera fase d'oposició i una segona fase de concurs.

7.2. Fase d'oposició: aquesta fase es desenvoluparà amb els exercicis i qualificacions que s'especifiquen a l'annex I. El temari que ha de regir les proves selectives és el que figura a l'annex II d'aquesta convocatòria. La puntuació màxima que es pot obtenir a la fase d'oposició és de 150 punts.

7.3. Fase de concurs: acabada la fase d'oposició, tindrà lloc la fase de concurs. Només hi podran participar els/les aspirants que hagin superat la fase d'oposició.

El tribunal farà la valoració dels mèrits d'acord amb el barem que s'indica a l'annex III. La puntuació màxima que es pot obtenir a la fase de concurs és de 100 punts.

7.4. Valoració final: la puntuació global serà la suma de les dues fases.

7.5. L'adjudicació de les places als/les aspirants que superin el procés selectiu s'efectuarà d'acord amb la puntuació total obtinguda per aquests al llarg de tot el procés.

En cas d'igualtat en la puntuació total obtinguda, un cop sumades les fases de concurs i oposició, es donarà prioritat a l'aspirant amb:

a) Més puntuació a la fase d'oposició.

b) Més puntuació en la valoració dels mèrits de la fase de concurs segons l'ordre següent: e) Bloc II, a) Bloc I, b) Bloc II, a) Bloc II, c) Bloc II i d) Bloc II. Si, un cop aplicades les regles, no s'ha dirimit l'empat, aquest es resoldrà finalment per sorteig entre els aspirants triats.

8. Fase d'oposició: desenvolupament dels exercicis

8.1. El primer exercici de la fase d'oposició s'iniciarà el segon semestre de l'any 2021, i el lloc i la data on tindrà lloc es determinaran a la resolució que s'indica al paràgraf tercer del punt 5.1. d'aquestes bases.

8.2. Els/les aspirants s'anomenaran per ordre alfabètic, per la lletra que s'estableixi segons el resultat del sorteig dut a terme a la Mesa Sectorial de Serveis Generals de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

8.3. En qualsevol moment, els/les aspirants poden ser requerits pels membres del tribunal amb la finalitat que acreditin la seva personalitat.

8.4. Els/les aspirants seran convocats/des per a cada exercici en crida única, havent d'anar proveïts del DNI, i quedaran exclosos/ses de l'oposició els/les qui no hi compareguin, excepte en els casos de força major degudament justificats i lliurement valorats pel tribunal.

8.5. Acabat el primer exercici, el tribunal farà pública, a l'espai habilitat per a convocatòries de selecció de personal de la seu electrònica de la UIB, la relació provisional d'aspirants que l'hagin superat, amb indicació de la nota obtinguda. A la relació, s'hi anunciarà quan tindrà lloc el següent exercici, i així successivament.

Els anuncis dels exercicis es faran públics amb una antelació mínima de quaranta-vuit hores a l'hora assenyalada perquè comencin.

8.6. En qualsevol moment del procés selectiu, si el tribunal s'assabenta que qualque aspirant no està en possessió de la totalitat dels requisits exigits per la present convocatòria, una vegada oïda la persona interessada, n'ha de proposar l'exclusió al Rector d'aquesta universitat, i li ha de comunicar, així mateix, les inexactituds o falsedats formulades per l'aspirant a la sol·licitud d'admissió a les proves selectives, perquè tingui els efectes que corresponguin.

8.7. Des de la data de realització del primer exercici fins a la publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears del nomenament dels/de les aspirants que hagin superat el procés selectiu, no poden transcórrer més de nou mesos, tenint en compte que, entre l'acabament d'un exercici i el començament del següent, ha de transcórrer un termini mínim de tres dies i un màxim de dos mesos. No obstant això, mitjançant resolució motivada del/ de la president/a del tribunal, es pot ampliar el termini del procés selectiu.

8.8. En el supòsit que els/les aspirants no estiguin d'acord amb la puntuació obtinguda en algun exercici i vulguin fer-ne una revisió, ho poden sol·licitar en el termini de cinc dies a partir de l'endemà de la publicació de les puntuacions provisionals de cada exercici, mitjançant la sol·licitud disponible a la seu electrònica de la UIB, adreçada al/a la president/a del tribunal, que contestarà a la persona interessada. El tribunal tindrà un termini de set dies per resoldre les reclamacions.

9. Llista d'aprovats en la fase d'oposició

9.1. Un cop finalitzats tots els exercicis de la fase d'oposició, el tribunal farà pública la llista provisional de persones que l'hagin superada, amb indicació de la puntuació obtinguda per ordre de major a menor i amb indicació del DNI.

Per efectuar les reclamacions oportunes, les persones interessades disposen d'un termini de tres dies, comptats a partir l'endemà de la publicació.

El tribunal tindrà un termini de set dies per resoldre les reclamacions. Un cop resoltes les reclamacions, el tribunal farà publica la llista definitiva de persones aprovades en la fase d'oposició.

10. Fase de concurs: valoració de mèrits

10.1. En el termini de quinze dies comptats a partir de l'endemà de la publicació de la llista definitiva d'aprovats de la fase d'oposició, els/les aspirants que hagin superat aquesta fase hauran de presentar telemàticament la «sol·licitud de presentació de mèrits», disponible a la seu electrònica a l'apartat Catàleg de procediments, <https://seu.uib.cat/Cataleg-de-Procediments>.

Els mèrits al·legats han de tenir-se el dia que acaba el termini de presentació d'aquesta sol·licitud.

10.2. Juntament amb la sol·licitud, les persones interessades han d'adjuntar l'autobarem de valoració dels mèrits, mitjançant el formulari disponible a la seu electrònica de la UIB: <https://seu.uib.cat/Cataleg-de-Procediments>.

La presentació dels documents acreditatius dels mèrits al·legats a l'autobarem es farà d'acord amb les instruccions que es publicaran juntament amb la llista definitiva de persones aprovades en la fase d'oposició.

10.3. A l'efecte de preservar el principi d'igualtat en l'accés a la funció pública, hi haurà una oficina d'assistència en matèria de registre, per facilitar als / a les aspirants la formalització de la sol·licitud de presentació de mèrits i la justificació documental dels mèrits al·legats.

10.4. El tribunal farà pública la llista provisional de valoracions de la fase de concurs, en què indicarà la puntuació obtinguda en cada apartat del barem i la total, i concedirà un termini de cinc dies comptats a partir de l'endemà de la publicació per poder fer les reclamacions i al·legacions que s'estimin oportunes en relació amb el barem, mitjançant la sol·licitud disponible a la seu electrònica de la UIB.

Un cop acabat el termini, el tribunal publicarà la relació amb la valoració definitiva de la fase de concurs.

10.5. Obtinguda la puntuació final per la suma de les fases d'oposició i concurs, s'efectuarà la qualificació final dels/de les aspirants per ordre de puntuació.

10.6. El tribunal farà pública, a l'espai habilitat per a convocatòries de selecció de personal de la seu electrònica de la UIB, la llista definitiva d'aspirants que hagin superat el procés selectiu i elevarà al Rector de la Universitat, en el termini màxim de cinc dies comptadors des de la publicació de la llista, la proposta de nomenament com a funcionaris/àries de carrera dels/de les aspirants que hagin obtingut més puntuació, en nombre que no excedeixi les places convocades, d'acord amb el que estableix la base 6.13. de la present convocatòria.

11. Presentació de documents

11.1. En el termini de quinze dies a comptar a partir de l'endemà del dia que es faci pública la llista definitiva d'aspirants que hagin superat el procés selectiu, els/les opositors/es han de presentar al Servei de Recursos Humans, per fer-ne l'acarament, original i fotocòpia dels documents acreditatius següents dels requisits exigits a la convocatòria. Un cop acarats, es presentaran amb una sol·licitud al Registre General de la Universitat de les Illes Balears:

a)DNI o equivalent

b) Títol acadèmic exigit a la base 2.1.

c) Declaració jurada o promesa de no haver estat separat/ada, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques, segons el model que figura com a annex IV d'aquesta convocatòria.

En cas de ser nacionals d'un altre Estat, els/les opositors/es han d'acreditar no trobar-se inhabilitats/des o en situació equivalent.

d) Nivell de coneixements de llengua catalana exigit a la base 2.1.

e) Certificat mèdic oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impossibiliti per al desenvolupament de les funcions corresponents, expedit per l'òrgan competent en matèria de sanitat.

f) Els/les aspirants que hagin accedit a les proves pel torn de reserva han d'aportar certificat de la condició de discapacitat en un nivell igual o superior al 33 per cent expedit pels òrgans competents.

11.2. Les persones que tinguin la condició de funcionaris/àries de carrera estan exemptes de justificar documentalment les condicions i altres requisits ja provats per obtenir l'anterior nomenament, i han de presentar certificat del ministeri o organisme del qual depenguin per acreditar aquesta condició, amb expressió del nombre i l'import dels triennis, així com la data de compliment.

11.3. Les persones que en el termini fixat, excepte casos de força major, no presentin la documentació, o les persones de la documentació de les quals, una vegada examinada aquesta, es dedueixi que manca algun requisit dels assenyalats a la base 2.1, no podran ser nomenades funcionaris/àries de carrera, i les seves actuacions quedaran anul·lades, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin incorregut per falsedat en la sol·licitud inicial.

12. Adjudicació del lloc de treball

12.1. Un cop el Servei de Recursos Humans faci pública la relació provisional d'adjudicació, els/les opositors/es que no hi estiguin d'acord poden fer les reclamacions que estimin oportunes en els tres dies següents a la publicació, presentant una sol·licitud al Registre General de la UIB. Acabat aquest termini, es farà pública la relació definitiva.

El lloc de treball adjudicat serà irrenunciable, es considerarà de caràcter voluntari i no generarà dret a cap tipus d'indemnització.

13. Nomenament i presa de possessió

13.1. Acabat el procés selectiu, la persona que l'hagi superat i aporti la documentació requerida a la base 11.1., una vegada adjudicat el lloc de treball, serà nomenada, per l'autoritat convocant i a proposta del tribunal qualificador, funcionari/ària de carrera de l'escala de tècnics de gestió de cossos generals de la Universitat de les Illes Balears, mitjançant resolució que es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

13.2. Un cop publicat el nomenament al Butlletí Oficial de les Illes Balears, la persona interessada tindrà un termini de tres dies per a la presa de possessió. En els casos en què la persona interessada ho sol·liciti i, a més, ho justifiqui degudament, el Rector li pot concedir una pròrroga del termini per prendre possessió.

14. Borsa de treball

D'acord amb el que disposa l'Acord normatiu 12005/2016, del dia 20 de setembre, pel qual s'aproven els procediments de selecció de funcionaris/àries interins/es i personal laboral temporal i es regulen els criteris generals de gestió de borses de treball del PAS de la Universitat de les Illes Balears, com a conseqüència de la resolució del procés selectiu es constituiran les borses d'aspirants per ser nomenat empleat públic temporal.

15. Norma final

La present convocatòria i tots els actes administratius que derivin tant d'aquesta convocatòria com de l'actuació del tribunal es poden impugnar en els casos i en la forma establerts per la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 28 d'abril de 2021

El rector Llorenç Huguet

 

ANNEX I Exercicis i qualificacions

La fase d'oposició és formada pels exercicis que s'indiquen a continuació:

1. Primer exercici. Consisteix en la realització de dues proves:

a) Primera prova: de caràcter obligatori i eliminatori. Consistirà a respondre per escrit un qüestionari tipus test de 120 preguntes amb quatre respostes alternatives, de les quals només una és correcta, basades en el contingut del temari, i es realitzaran, preferentment, en proporció al temari.

Es qualificarà de 0 a 45 punts. Per cada resposta errònia es restarà una tercera part del valor d'una resposta vàlida. Les preguntes no resoltes, tant si figuren en blanc com si figuren amb més d'una resposta, no es valoraran. Per poder passar a la segona prova cal tenir un mínim de 18 punts.

El temps per realitzar aquest exercici és de 140 minuts.

b) Segona prova: de caràcter obligatori i eliminatori. Consistirà a respondre vuit preguntes per escrit d'un total de deu, proposades pel tribunal sobre el temari específic que figura com a annex II d'aquesta convocatòria.

Es qualificarà de 0 a 45 punts. Es valorarà el contingut de les respostes, la claredat de l'exposició i la capacitat de síntesi. Per poder superar la segona prova cal tenir un mínim de 18 punts.

El temps per realitzar aquest exercici és de 90 minuts.

Per aprovar aquest exercici cal obtenir, entre la primera prova i la segona prova, com a mínim 45 punts.

2. Segon exercici: de caràcter obligatori i eliminatori. Consistirà en una prova pràctica escrita. El tribunal plantejarà quatre supòsits pràctics. Cada aspirant triarà i desenvoluparà un supòsit pràctic.

Es qualificarà de 0 a 45 punts i, per aprovar-lo, cal obtenir un mínim de 22,5 punts.

El temps per fer aquest exercici és de 60 minuts.

3. Tercer exercici: prova voluntària. Consistirà en la traducció al castellà o al català, sense diccionari, d'un text escrit en anglès, francès o alemany, que facilitarà el tribunal.

Es qualificarà de 0 a 15 punts.

El temps per fer aquest exercici és de 60 minuts.

4. Per superar la fase d'oposició caldrà haver assolit un mínim de 67,5 punts entre el primer i el segon exercici.

La nota definitiva de la fase d'oposició s'obtindrà sumant les notes obtingudes en el primer, el segon i el tercer exercicis. La nota final serà, com a màxim, de 150 punts.

 

ANNEX II Temari

Temari general

Tema 1. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Disposicions generals. Dels interessats en el procediment. De l'activitat de les administracions públiques.

Tema 2. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Dels actes administratius. Requisits dels actes administratius. Eficàcia dels actes. Nul·litat i anul·labilitat.

Tema 3. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. De les disposicions sobre el procediment administratiu comú. Garanties del procediment. Iniciació, ordenació, instrucció, finalització i execució del procediment.

Tema 4. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. De la revisió dels actes en via administrativa. Revisió d'ofici. Recursos administratius.

Tema 5. Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. Funcionament electrònic del sector públic. Relacions electròniques entre les administracions.

Tema 6. Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'empleat públic.

Tema 7. Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tema 8. Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats.

Tema 9. Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Disposicions generals: objecte i àmbit d'aplicació. Contractes del sector públic.

Tema 10. Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Configuració general de la contractació del sector públic i elements estructurals dels contractes. Disposicions generals sobre la contractació del sector públic. Les parts en el contracte. Objecte, pressupost base de licitació, valor estimat, preu del contracte i la seva revisió. Les garanties exigibles en la contractació del sector públic.

Tema 11. Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic. Els contractes de les administracions públiques: actuacions relatives a la contractació de les administracions públiques; racionalització tècnica de la contractació. El contracte d'obres. El contracte de concessió d'obres. El contracte de concessió de serveis. El contracte de subministrament. El contracte de serveis.

Tema 12. Reial decret 598/1985, de 30 d'abril, incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

Tema 13. Llei orgànica 3/2007, per a la igualtat efectiva de dones i homes. El principi d'igualtat i la tutela contra la discriminació. Criteris generals d'actuació dels poders públics. La igualtat en l'àmbit de l'educació superior. El principi d'igualtat en l'ocupació pública.

Tema 14. La Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació. Disposicions generals. Governança del sistema espanyol de ciència, tecnologia i innovació. Transferència i difusió dels resultats de l'activitat de recerca, desenvolupament i innovació i cultura científica, tecnològica i innovadora.

Tema 15. La Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació: els recursos humans dedicats a la recerca.

Tema 16. Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern. Transparència de l'activitat pública. Dret d'accés a la informació pública.

Tema 17. Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. Disposicions generals. Els òrgans de les administracions públiques.

Tema 18. Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. La potestat sancionadora de l'administració. Els principis de la potestat sancionadora. La responsabilitat patrimonial de les administracions públiques. La responsabilitat de les autoritats i personal al servei de les administracions públiques.

Tema 19. Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic: relacions interadministratives. Principis generals de les relacions interadministratives. Deure de col·laboració. Relacions de cooperació entre administracions públiques.

Tema 20. Règim jurídic de protecció de dades de caràcter personal. Llei orgànica 3/2018, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. Disposicions generals. Principis de protecció de dades. Drets de les persones. Responsable i encarregat del tractament.

Tema 21. Règim jurídic de protecció de dades de caràcter personal. Llei orgànica 3/2018, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals. El delegat de protecció de dades. Les transferències internacionals de dades. El règim sancionador. Les garanties dels drets digitals.

Tema 22. El règim disciplinari del personal al servei de les administracions públiques. Especial referència al règim disciplinari del personal de les universitats públiques.

Tema 23. Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Disposicions generals. Procediments de concessió i gestió de les subvencions. Del reintegrament de subvencions.

Tema 24. Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. Els tipus de convenis. Els requisits de validesa i eficàcia dels convenis. El contingut dels convenis. L'extinció i els efectes de la resolució. El control per part del tribunal de comptes.

Tema 25. Reial decret 3/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'esquema nacional de seguretat en l'àmbit de l'administració electrònica: disposicions generals, principis bàsics, la seguretat com a procés integral, requeriments mínims, comunicacions electròniques, auditoria de seguretat, estat de seguretat dels sistemes, resposta a incidents de seguretat, categorització dels sistemes d'informació i annex 1.

Tema 26. Reial decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'esquema nacional d'interoperabilitat en l'àmbit de l'Administració: disposicions generals, principis bàsics, la seguretat com a procés integral, requeriments mínims, comunicacions electròniques, auditoria de seguretat, estat de seguretat dels sistemes, resposta a incidents de seguretat, categorització dels sistemes d'informació i annex.

Tema 27. La Llei 2/2011, de 4 de març, d'economia sostenible: ciència i innovació.

Tema 28. Llei 24/2015, de 24 de juliol, de patents: invencions realitzades en el marc d'una relació d'ocupació o de servei. El règim general de les invencions laborals i el règim especial de les invencions dels professors universitaris.

Tema 29. Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense fins lucratius i dels incentius fiscals al mecenatge: incentius fiscals al mecenatge.

Tema 30. Els contractes de mecenatge, contractes de patrocini i contractes de publicitat realitzats per organismes i entitats del sector públic.

Tema 31. Llei 31/1995, de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals. Objecte, àmbit d'aplicació i definicions. Drets i obligacions dels treballadors.

Tema 32. Els delictes dels funcionaris públics en el Codi Penal.

Tema 33. La responsabilitat comptable. Els procediments d'enjudiciament comptable. La compatibilitat de la jurisdicció comptable amb altres jurisdiccions.

Temari específic

Tema 34. Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats (LOU).

Tema 35. Llei 2/2003, de 20 de març, d'organització institucional del sistema universitari de les Illes Balears.

Tema 36. Els Estatuts de la UIB.

Tema 37. Acord normatiu 9717/2011, de 25 de febrer, pel qual s'aprova el regiment de govern de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 38. La Sindicatura de Greuges de la Universitat de les Illes Balears: creació i reglamentació.

Tema 39. El Reglament del Consell Social de la UIB.

Tema 40. La regulació del procediment d'avaluació de l'acompliment del personal funcionari d'administració i serveis de la Universitat dels Illes Balears: avaluació de l'acompliment, sistema de valoració de l'avaluació de l'acompliment i avaluació de l'acompliment en la carrera professional.

Tema 41. Les normes reguladores de la jornada, els permisos, les llicencies i les vacances del personal d'administració i serveis de la UIB.

Tema 42. La modalitat de teletreball per al personal d'administració i serveis de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 43. El Servei de Prevenció de la UIB: estructura i serveis que ofereix a la comunitat universitària. Protocol de prevenció i actuació enfront de casos d'assetjament sexual, assetjament per raó de sexe i assetjament per motiu d'orientació sexual.

Tema 44. Reial decret 1393/2007, de 29 d'octubre, pel qual s'estableix l'ordenació dels ensenyaments universitaris oficials.

Tema 45. Reial decret 412/2014, de 6 de juny, pel qual s'estableix la normativa bàsica dels procediments d'admissió als ensenyaments universitaris oficials de grau.

Tema 46. El Reglament d'ordenació dels ensenyaments universitaris de caràcter oficial (grau i màster) de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 47. El Reglament d'ordenació dels ensenyaments universitaris de doctorat de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 48. El Reglament acadèmic de la Universitat de les Illes Balears. La normativa de permanència dels estudiants en la Universitat dels Illes Balears.

Tema 49. Les normes d'execució del pressupost de la UIB: procediment de gestió del pressupost de despeses i procediment de gestió del pressupost d'ingressos.

Tema 50. El pressupost de la UIB: elaboració, estructura i aprovació. Principis pressupostaris. Els crèdits pressupostaris. Les modificacions pressupostàries. Classificació orgànica, funcional i econòmica.

Tema 51. L'aplicació a la UIB de la comptabilitat analítica.

Tema 52. El finançament de les universitats públiques. El model de finançament de la UIB. Definició d'impostos, taxes i preus públics. Operacions de crèdit i operacions de tresoreria. Condicions per a la formalització d'operacions d'endeutament. Contractes de l'article 83 de la LOU.

Tema 53. Reial decret 1791/2010, de 30 de desembre, pel qual s'aprova l'Estatut de l'estudiant universitari.

Tema 54. Reial decret 420/2015, de 29 de maig, de creació, reconeixement, autorització i acreditació d'universitats i centres universitaris. Creació, per part de les universitats, de fundacions i altres persones jurídiques.

Tema 55. Reial decret 1125/2003, de 5 de setembre, pel qual s'estableix el sistema europeu de crèdits i el sistema de qualificacions en les titulacions universitàries de caràcter oficial, i amb validesa a tot el territori nacional.

Tema 56. Reial decret 1044/2003, d'1 d'agost, pel qual s'estableix el procediment per expedir, per part de les universitats, el suplement europeu al títol.

Tema 57. Reial decret 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat.

Tema 58. Reial decret 592/2014, d'11 de juliol, pel qual es regulen les pràctiques acadèmiques externes dels estudiants universitaris.

Tema 59. El règim disciplinari dels estudiants universitaris.

Tema 60. Les estructures universitàries per a l'activitat de recerca: instituts universitaris, departaments i grups de recerca. La Comissió d'Investigació de la UIB.

Tema 61. Decret 104/2002, de 2 d'agost, pel qual es regula el règim jurídic i retributiu del personal docent i investigador contractat de la Universitat de les Illes Balears.

Tema 62. La normativa reguladora dels instituts universitaris de recerca de la UIB.

Tema 63. El Reglament sobre els estudis propis de la Universitat de les Illes Balears.

Tema 64. El personal docent i investigador de la Universitat dels Illes Balears. Règim jurídic. Classes. L'accés als cossos docents universitaris i el seu procediment. La Comissió de Reclamacions als Concursos d'Accés.

Tema 65. El personal docent i investigador contractat: modalitats de contractació laboral. Els criteris generals de contractació del professorat a la UIB. La contractació del PDI laboral i el seu procediment. La Comissió de Contractació.

Tema 66. Les retribucions del professorat universitari. Les especialitats retributives del professorat de la Universitat de les Illes Balears.

Tema 67. El personal investigador en formació. El Reial decret 103/2019, d'1 de març, pel qual s'aprova l'Estatut del personal investigador predoctoral en formació.

Tema 68. El Codi d'integritat de la Universitat dels Illes Balears. La normativa sobre frau acadèmic en els processos d'avaluació de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 69. Els recursos administratius i les reclamacions en l'àmbit universitari. Especialitats en matèria de qualificacions acadèmiques. Especialitats en procediments de selecció de personal.

Tema 70. Els convenis de col·laboració en l'àmbit universitari. La LOU i els convenis. La LOU i la doble perspectiva de l'acció exterior (les relacions internacionals). Els convenis interuniversitaris. Els convenis i les subvencions. Els convenis i la Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Tema 71. El Reglament de transparència de la Universitat dels Illes Balears.

Tema 72. La normativa electoral de la Universitat de les Illes Balears.

Tema 73. La transferència de resultats de la recerca. Les empreses de base tecnològica i la seva regulació. Les empreses de base tecnològica i la seva regulació a la UIB. La contractació sobre la base de l'article 83 Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, i la seva regulació a la UIB.

Tema 74. La protecció jurídica dels resultats de la recerca científica. La titularitat de les invencions segons la Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Tema 75. La regulació de la propietat intel·lectual de les Universitats: en el text refós de la Llei de propietat intel·lectual, en la Llei 2/2011, de 4 de març, d'economia sostenible i en Llei 14/2011, d'1 de juny, de la ciència, la tecnologia i la innovació.

Tema 76. La transparència i la protecció de dades personals en l'àmbit universitari. La seguretat de les dades en els fitxers universitaris. Protecció de dades i recerca científica: el tractament de dades personals en els projectes universitaris de recerca.

Tema 77. Els drets de propietat intel·lectual en l'àmbit universitari. La titularitat dels drets d'explotació de la propietat intel·lectual i la seva incidència en l'àmbit universitari. Cites i ressenyes i il·lustració amb finalitats educatives o de recerca científica. Reproducció, préstec i consulta d'obres mitjançant terminals especialitzats en biblioteques i altres establiments

Tema 78. La normativa sobre mobilitat de l'alumnat en la Universitat de les Illes Balears.

Tema 79. El Reglament d'usos lingüístics de la Universitat de les Illes Balears.

Tema 80. El Comitè d'Ètica de la Recerca (CER) de la Universitat de les Illes Balears. El Comitè d'Ètica de la Recerca Biosanitària (CERBI) de la Universitat de les Illes Balears. El Comitè d'Ètica d'Experimentació Animal (CEEA) de la Universitat de les Illes Balears.

Les referències realitzades en el temari a les normes jurídiques s'entenen realitzades al text vigent en el moment de la publicació de la convocatòria.

ANNEX III Barem de la fase de concurs

S'estructura en dos blocs (bloc I i bloc II) i la puntuació màxima de la suma dels dos blocs és de 100 punts.

Bloc I. Màxim 60 punts

a) Antiguitat. Es valorarà d'acord amb els criteris següents:

  •  0,75 punts per mes o fracció de serveis prestats en universitats públiques.
  •  0,25 punts per mes o fracció de serveis prestats en altres administracions públiques com a serveis reconeguts o en fundacions de la Universitat.

Bloc II. Màxim 40 punts

a) Titulació acadèmica oficial. Màxim 10 punts:

Només es tindrà en compte la titulació més alta.

Titulació

C2

C1

A2

A1

Doctorat

10

10

10

10

Màster oficial amb llicenciatura, arquitectura o enginyeria

10

10

6

4

Llicenciatura, arquitectura o enginyeria

10

10

4

Màster oficial amb grau o màster oficial amb diplomatura, arquitectura tècnica o enginyeria tècnica

10

10

4

Grau

10

10

Diplomatura, arquitectura tècnica o enginyeria tècnica

10

8

Cicles formatius de grau superior

8

5

Batxillerat o equivalent

5

ESO, graduat escolar o equivalent

Per tenir un títol propi de postgrau o més, se sumarà 1 punt a la titulació més alta.

b. Activitats de formació i perfeccionament. Màxim 30 punts:

Es valoraran les activitats formatives (cursos, jornades, congressos, conferències, seminaris, etc.) de les quals s'aporti diploma o certificat d'assistència o aprofitament segons els criteris següents:

1. Es valoraran totes les adreçades al personal d'administració i serveis de la UIB del Pla de formació de la UIB, excepte les excloses al punt 2.IV).

2. Les activitats formatives següents es valoraran sempre que el tribunal consideri que tenen relació amb les funcions generals assignades als cossos del personal d'administració i serveis de la UIB:

I). Activitats ofertes per altres unitats de la UIB, escoles d'administracions públiques o altres organismes públics.

II). No es tindrà en compte cap activitat formativa d'idiomes, si no és que són d'aplicació relacionada amb les funcions generals assignades als cossos del PAS de la UIB. 

III). Activitats ofertes per empreses o entitats que el tribunal consideri que són de prestigi reconegut en la temàtica de l'activitat formativa.

IV). Activitats ofertes per empreses o entitats (sindicats, organitzacions empresarials, etc.), sempre que tinguin finançament públic (cursos impartits en el marc dels acords de formació contínua amb l'Administració, Fundació Tripartita, Fons Social Europeu, etc.).

 

 

Antiguitat de l'acció formativa

 

Fins a 5 anys

De 5 a 10 anys

Més de 10 anys

Cursos impartits

0,100 × hora

0,070 × hora

0,040 × hora

Certificat d'aprofitament

0,067 × hora

0,047 × hora

0,027 × hora

Certificat d'assistència

0,033 × hora

0,023 × hora

0,013 × hora

Per fixar la valoració que correspon a cada curs, es tindrà en compte la data de la seva finalització. En cas que al certificat no consti la data d'impartició, es tindrà en compte la data d'expedició.

Els certificats en els quals no consti el nombre d'hores de durada del curs es valoraran igual que els cursos d'una hora. Pel que fa a altres activitats formatives (jornades, seminaris, etc.) per a les quals no consti el nombre d'hores realitzades, es valoraran a raó d'una hora per dia de durada de l'activitat.

Els certificats de competències participatives i personals expedits per CertiUni, sempre que estiguin valorats amb un nivell mínim de «mitjà», es valoraran com un curs de formació de 20 hores d'aprofitament.

c. Coneixements de català. Màxim 5 punts:

Només es valorarà el nivell més alt que l'exigit per accedir al subgrup. En cas de presentar-ne més d'un, es valorarà el superior. El nivell E se sumarà al nivell més alt.

 

Subgrups

Nivell de català

C2

C1

A2

A1

C1

2

2

C2

4

4

2

2

E / Llenguatge Administratiu

1

1

1

1

d. Altres idiomes. Màxim 6 punts:

Només es valorarà el nivell més alt per cada idioma.

Nivell

Anglès

Altres idiomes

A1 (bàsic 1)

1

0,5

A2 (bàsic 2)

1,5

1

B1 (intermedi 1)

2

1

B1+ (intermedi 2)

2,5

2

B2 (avançat)

3

2,5

B2+

3,5

3

C1

4

3,5

C2

4,5

4

e. Altres mèrits. Puntuació: 1 punt:

Es valorarà amb 1 punt el fet d'haver superat altres procediments selectius anteriors sense haver-hi obtingut plaça del mateix grup o d'un grup superior a la UIB.

 

ANNEX IV Declaració

................................................................................................................., amb domicili a ........................................................................................................................ i amb DNI ............................., declara sota jurament o promet, a l'efecte de ser nomenat/ada funcionari/ària de l'escala .................................................................................................., que no ha estat separat/ada del servei de cap de les administracions públiques, ni es troba inhabilitat/ada per a l'exercici de les funcions públiques; igualment, que no està sotmès/esa a sanció o condemna penal que impedeixi en el seu Estat l'accés a la funció pública.