Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 167444
Resolució de la directora gerent de 2 de maig de 2021 per la qual es publica la relació de convenis subscrits per la Gerència de l’Hospital de Manacor durant el primer quadrimestre del 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el primer quadrimestre del 2021, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Manacor, 2 de maig de 2021

La directora gerent de l'Hospital de Manacor Catalina Vadell Nadal

 

 

ANNEX Convenis signats entre gener i abril de 2021

  • Acord subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent Eixample Clínic per a la formació pràctica d'estudiants en centres de treball. Signat el dia 26 de febrer de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent ACADEMIA DENTAL DE MALLORCA, SL (ADEMA ESCUELA UNIVERSITARIA) per a la formació pràctica d'estudiants del curs de Zelador Sanitari. Signat el dia 26 de març de 2021.