Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 166475
Resolució del secretari general de la Conselleria d’Afers Socials i Esports per la qual es delega la competència per ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dels documents emanats en l’àmbit de les competències de la Conselleria d’Afers Socials i Esports

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. A l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, els secretaris generals tenen la competència per ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dels documents emanats en l'àmbit de les competències de les conselleries respectives, d'acord amb l'article 15 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. Mitjançant el Decret 60/2019, de 26 de juliol, pel qual es disposa el nomenament d'alts càrrecs i directors generals de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, es designà el senyor Xavier Lluís Bacigalupe Blanco, secretari general de la Conselleria d'Afers Socials i Esports usuari remitent per fer els enviaments al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Diverses raons d'eficàcia i agilitat administrativa fan aconsellable delegar la competència per ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dels documents emanats en l'àmbit de les competències de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

Fonaments de dret

1. El Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. L'article 9 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

3. L'article 25 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. L'Ordre del conseller de Presidència de 30 de juliol de 2012 per la qual es regula el procediment de tramesa telemàtica dels documents que s'hagin d'inserir en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

 

Resolució

1. Delegar la competència per ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears dels documents emanats en l'àmbit de les competències de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, indistintament, als càrrecs següents:

- Secretari general

- Director general d'esports

- Cap de departament de serveis jurídics

- Cap de departament d'assumptes generals

- Cap de departament de dependència

- Cap de servei d'administració esportiva

- Cap de departament de serveis socials

- Cap de servei de cooperació

2. Disposar que aquesta delegació s'ha d'entendre sens perjudici de les potestats de revocació i advocació que corresponen a l'òrgan delegant.

3. Disposar que els actes administratius que s'adoptin per delegació han d'indicar expressament aquesta circumstància, amb l'especificació de l'òrgan delegant i la referència de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

4. Establir que la vigència d'aquesta Resolució no es veurà afectada pels canvis de titularitat dels òrgans administratius que es puguin produir.

5. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, moment a partir del qual té efecte.

  

Palma, 10 de maig de 2021

El secretari general de la Conselleria d'Afers Socials i Esports

Xavier Lluís Bacigalupe Blanco