Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 163528
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s'accepta la donació a favor del Servei de Salut de les Illes Balears d'una pintura acrílic i pa d'or sobre tela titulada Raig d’esperança, per ser destinada a l'Hospital Universitari Son Espases (Exp. PATRIM 14/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 23 de març de 2021 té entrada en la Subdirecció de Pressuposts i Control de la Despesa un escrit signat pel director gerent del Servei de Salut, que remet diversa documentació a fi de tramitar l'acceptació de la donació que fa el senyor Pedro Antonio Mora Font (Tony Arôm) a favor del Servei de Salut de les Illes Balears d'una pintura acrílic i pa d'or sobre tela, de 117 x 89 cm, titulada Raig d'esperança i elaborada per ell, per ser destinada a l'Hospital Universitari Son Espases.

2. Entre la documentació remesa hi ha la següent:

- L'escrit d'oferiment del senyor Pedro Antonio Mora Font.

- El valor del bé manifestat pel donant: 2.100 €.

- El certificat d'autenticitat de l'obra, signat pel donant.

- L'informe del director gerent de l'Hospital Universitari Son Espases.

- Imatge de l'obra que es dona.

3. El 29 de març de 2021 el director general del Servei de Salut dicta la resolució d'inici.

4. El 29 de març de 2021 el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa emet l'informe favorable.

5. L'article 6 j) del Decret 39/2006, de 21 d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts del Servei de Salut de les Illes Balears, estableix que correspon al Consell de Direcció acceptar les donacions a favor del Servei de Salut.

Per tot això, el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

Acord

  1. Autoritzar l'acceptació de la donació que fa el senyor Pedro Antonio Mora Font a favor del Servei de Salut de les Illes Balears d'una pintura acrílic i pa d'or sobre tela titulada Raig d'esperança i elaborada per ell, per ser destinada a l'Hospital Universitari Són Espases.

  2. Assenyalar que l'acceptació de la donació no implica l'assumpció de cap obligació del Servei de Salut de les Illes Balears envers el donant ni constitueix un incentiu per a la recomanació, compra o venda d'altres obres d'art del donant.

  3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar tots els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

  4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat amb l'article 41 de la Llei 6/2001, d'11 d'abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

  

Palma, 27 d'abril de 2021

La presidenta del Consell de Direcció

Patricia Gómez Picard